XEF BRUTAL Marc Ribas parla del "Joc de Cartes" a Madrid i aclareix si tornarà a fer les Campanades a TV3

Marc Ribas a RAC1

El cuiner ha explicat a RAC1 com va anar el programa sobre calçots a la capital espanyola

El xef Marc Ribas està més de moda que mai a TV3. La sisena temporada de Joc de cartes està aconseguint la millor audiència de la seva història com demostren el capítol de Madrid que va aconseguir un 27,6% de share i 529.000 espectadors. El cuiner va ser entrevistat aquest divendres al Versió RAC1 de Toni Clapés, després de guanyar un premi Ondas pel millor programa emès a cadenes de televisió no espanyoles.

Entre els temes que va tractar és si tornarà a presentar les Campanades de Cap d'Any a TV3, i és que el seu nom és un dels que sona amb més força, tot i que la cadena encara no s'ha decidit. Ribas no seria la primera vegada que acomiada l'any amb els espectadors catalans. Al 2018 va ser l'escollit al costat d'Helena Garcia Melero.

"Jo ja vaig fer les campanades, no crec que m'ho tornin a demanar, no? A mi no me n'han dit res", va explicar.

"Joc de Cartes" a Madrid

Ribas també va comentar l'últim capítol de Joc de cartes que va buscar el millor restaurant de calçotada de Madrid. "Quins calçots són millors els de Madrid o els de Catalunya?", van preguntar-li. "Quan vam anar a Valls, recordo un restaurant que era extraordinari. Però recordo anar a calçotades per Catalunya amb amics i bufff. Allò que veus aquella carn feta a les 9 del matí…", va dir el xef.

El de TV3 també va parlar del moment en què van deixar sense paraules a un dels concursants que no sabia que la salsa romesco, no és la dels calçots. "Aquí també passa que la gent no sap que per als calçots s'utilitza la salvitxada que és una variant sense ceba i amb una textura diferent perquè es pugui sucar", va dir Ribas.

També va parlar de l'actitud d'uns dels cambrers del restaurant de la Maribel. "Estava súper emprenyat amb nosaltres. No ens va dir res. Ens tractava malament i li fèiem nosa. Em penso que tenia a veure amb el fet que nosaltres estàvem parlant en català i això a ell no li feia gaire gràcia", va dir el Marc.

Escolta l'entrevista sencera:

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Fineta

    M'encanta el pentinat que porta; la meua avia ja el lluia de jove i li deia "arriba españa"

Deixa un comentari