Llucià Ferrer es destapa a TV3 i respon a la seva imatge jurant la bandera espanyola

Llucià Ferrer al "Tot són problemes" (TV3)

El presentador de l'"Atrapa'm si pots" va explicar moltes de les seves intimitats al programa "Tot són problemes"

El Tot són problemes, el programa dels divendres al vespre de TV3, va comptar aquesta setmana amb el presentador del concurs Atrapa'm si pots, Llucià Ferrer. L'espai que cada setmana descobreix les intimitats més ben guardades de les cares de TV3, va destapar entre d'altres, el passat ocult de Ferrer, fent el servei militar l'any 1998 a Roses.

El presentador de 44 anys i nascut a Manlleu (Osona), condueix des del novembre del 2018 l'exitós concurs dels caps de setmana que ja acumula 300 edicions. Per començar, va explicar els seus inicis en el món de l'esport: "Vaig jugar a la selecció catalana d'hoquei patins".

Un fet que vam poder confirmar veient una imatge seva al costat del seu germà bessó, en Pep Ferrer, que també era jugador. "Es cagarà en tot veient aquesta imatge", va dir el de TV3.

Pep i Llucià Ferrer

Tot i el seu èxit, va explicar que mai "no vaig jugar amb la selecció espanyola". Moment en què la presentadora va aprofitar per treure la imatge del presentador a la mili quan tenia 20 anys i fent el jurament a la bandera espanyola. "Òstia no! Qui t'ha passat això!", va dir en veure-la. "Que sapigueu que no la vaig tocar", va puntualitzar. És aquesta:

Ferrer al jurament de la bandera l'any 1998

Per si tot això nos fos poc, també va explicar quina bogeria de joventut no tornaria a fer. "Amb 16 anys em vaig tatuar un piolín amb els colors del Barça. Em pensava que era l'amo del poble". Per solucionar-ho, es va tornar a tatuar. "Em vaig fer un tribal per tapar-ho". És aquest:

Llucià amb el seu actual tatuatge

La presentadora més guapa de TV3?

El de l'Atrapa'm també va parlat del seu èxit amorós i es que es va casar amb només 24 anys. "Estava enamorat", va dir, tot i que es van acabar separant. Actualment forma una estupenda parella amb la Carola i és pare de dos fills, en Màrius i l'Úrsula. "Amb qui t'enrollaries de TV3?", li van insistir. "M'agrada molt l'Agnès Marquès, és molt guapa", va dir ell.

Un altre dels moments destacats va ser la seva primera vegada a TV3. Va ser l'any 2003, a la sèrie El Cor de la ciutat, on interpretava a un uròleg.

Recupera la divertida conversa aquí:

ETIQUETES:

Deixa un comentari