REBUIG FRONTAL Indignació màxima amb una tertuliana d'ultradreta per referir-se a la dona de Pedro Sánchez com a "Begoño"

Begoña Gómez i Pedro Sánchez

Un programa de televisió ultraconservador posa en dubte la identitat sexual de l'esposa del president del Govern espanyol i la vincula amb el narcotràfic

La dona del president del govern espanyol, Begoña Gómez, ha estat víctima de l'ultradreta espanyola a través d'una cadena de televisió que emet per internet que es diu Distrito TV. Pilar Baselga, tertuliana de l'emissora i col·laboradora d'Hazte Oír, va deixar anar que la dona de Pedro Sánchez seria un home i s'ha referit a ella com a "Begoño".

Unes declaracions que van tenir lloc al programa presentat pel periodista Eurico Campano i on la tertuliana també va acusar a Gómez de ser una dona trans i que havia estat involucrada en una trama de narcotràfic al Marroc

"Nuestra querida primera dama, bueno la segunda, porqué la primera es la reina, que me atrevo a decir que hay sospechas de que en un inicio fuera Begoño. Esta esposa o esposo viene de una familia de tradición de saunas gays", va començar dient Baselga. "Esto está publicado", li va respondre el presentador de l'espai.

"'Begoño' fué nombrado director de un Máster de la Complutense. Despúes empezó a trabajar para el Instituo de Empresa en un programa con África y resulta que ahí le han involucrado en una cuestión de narcotráfico en Marruecos". "Todo lo que estás diciendo ya lo he contado yo", va afegir el presentador traient pit.

Rebuig frontal

Davant d'aquestes acusacions, les reaccions de suport no s'han fet esperar. La ministra d'Igualtat, Irene Montero, va escriure a Twitter: "L'odi i la ridiculització a Begoña Gómez no és nou i s'ha d'aturar. No sols per ella, per totes. Comptes amb el meu suport, estem juntes".

Un rebuig que fins i tot ha arribat a l'exportaveu de Vox, Macarena Olona que també s'ha afegit a les mostres de rebuig: "Tot el meu suport a Begoña Gomez. Hi ha línies vermelles que mai s'han de passar. És la diferència entre la crítica i la misèria moral".

A RAC1, Jordi Basté ha centrat el seu davantal d'aquest dilluns en criticar els fets: "És delirant, és humorísitc fins que es converteix en ronya. És fastigós i és molt denunciable".

ETIQUETES:

Deixa un comentari