MALA RATXA Carlota Corredera segueix de pega i Tele 5 relega "Quién es mi padre?" al late night després del seu fracàs

Carlota Corredera

L'últim programa de la presentadora gallega es va quedar amb un preocupant 3,6% de quota i només 43.000 espectadors

Després de mesos allunyada de les càmeres, Carlota Corredera va tornar a Tele 5 amb el nou programa Quién es mi padre?. La presentadora gallega havia abandonat Sálvame de forma sobtada i no havia reaparegut en cap programa de la cadena, després d'haver liderat la primera part de la polèmica docusèrie sobre Rocío Carrasco.

Una absència que havia causat tota mena d'especulacions i que no auguraven un futur gaire esperançador per a Corredera. Tot i això, la cadena privada li va confiar la conducció del nou espai dels dissabtes a la nit. Una alegria que ha durat només un mes i és que després de només quatre programes, Tele 5 ha decidit relagar l'espai al late night a causa de les seves baixes audiències.

El darrer programa va aconseguir un preocupant 3,6% de quota i només 43.000 espectadors (un 6,8% a Espanya). Unes xifres insostenibles per a la cadena que ha pres la decisió d'enviar-la el programa a la matinada. Segons ha avançat FormulaTV, a partir del dissabte 5 de novembre, Quién es mi padre? s'emetrà després de la pel·lícula "Si yo fuera rico", protagonitzada per Álex García, Alexandra Jiménez i Adrián Lastra.

La decisió arriba quan encara queden diversos capítols perquè finalitzi el programa, raó per la qual Tele 5 ha apostat per moure'l i intentar aixecar així la dada del dissabte a la nit. La privada provarà sort amb la pel·lícula "Si yo fuera rico", que ja va emetre amb èxit al desembre del 2021. D'aquesta maneram intentarà batre a El peliculón d'Antena 3 i a el Col·lapse de Ricrd Ustrell que va ser el programa líder de l'últim dissabte a Catalunya.

Audiència en caiguda lliure

Quién es mi padre? es va estrenar el 8 d'octubre amb un 9,3% (12,2% a Espanya) i 108.000 espectadors. El segon programa va millorar a un 12,4% i 150.0000 espectadors, coincidint amb el capítol dedicat a Albert Solà, que acabava de morir de forma sobtada. Però aquesta atxa es va truncar al tercer programa que va caure a un 7,6% (10,5% a Espanya) i a un 3,6% (6,8% a Espanya) a la seva darrera emissió.

ETIQUETES:

Deixa un comentari