MÉS CANVIS 8tv estrena "Strip Dates", un nou espai de cites sense roba

"Strip Dates" (8tv)

La cadena privada reformula la seva graella i "El Circ" incorpora una secció per trobar parella sense roba

(Inclou imatges per a majors de 18 anys)

8tv segueix capgirant la seva graella. Si fa uns dies va anunciar que suprimia el programa d'esports Senabre contraataca i l'Ares revolution dels divendres, aquest dimarts 15 de novembre a les 22.30h, va estrenar Strip Dates, una nou espai de cites on les persones que hi participin es coneixeran sense roba.

"I si la millor manera de trobar l'amor fos començar pel final? I si us ho veieu tot?", es preguntava Frank Blanco a l'anunci de la nova secció. I és que els seus concursants es coneixen totalment despullats. "Es veurà tot, absolutament tot!", assegurava el vídeo promocional.

I així va ser, el primer programa va comptar amb la Milena, una noia d'origen rus de 20 anys i tres pretendents. En Xavi de 44 anys, el Jesús de 26 i el José Antonio de 25.

Frank Blanco amb la concursant nua a 8tv
El José Antonio, totalment nu a "Strip Dates"

Després d'anar destapant les caixes dels tres concursants i descartar al Jesús, la Milena es va debatre entre el concursant de 44 anys i el de 25. Finalment es va decantar pel primer, el Xavi, que va sortir totalment despullat per veure's cara a cara amb la noia i decidir si es volen conèixer. Ara s'hauran de veure en un restaurant per acabar de decidir-ho.

El Xavi despullat amb Frank Blanco

Nous canvis a la graella

No serà l'únic canvi, i és que la cadena que va fer el seu màxim a l'octubre amb 1,0% de quota, ha començat el novembre marcant un baix 0,7% de mitjana.

Així, a partir d'aquest dimarts, la sobretaula de 8tv aposta per les pel·lícules de Western fins a les 18h. A continuació, l'Opina Cat de Carlos Fuentes s'allargarà fins a les 20.55h, seguit de reemissions del programa Ànimes i d'El Pentàgon de Vicent Sanchis, mentre El Circ de Frank Blanco es manté a les 22.30 i fins la 1 de la matinada.

ETIQUETES:

Comentaris ( 2 )

  1. Amparito

    Ostres que bé: ens haurem de posar davant del televisor amb la polla i la figa calentes i en posició ferma pel que puguem veure, de tota manera el tal Paco White, que deu ser el presentador, no ho podria fer a tota polla? Tot siga per l'audiència Franket!

  2. dharma

    els ha sortit bé la jugada de fer fora a l'Albert Lesan llavors xD

Deixa un comentari