MOLT MOLEST Vicent Sanchis esclata contra l'actual presidenta de la CCMA: "És terriblement injusta"

Vicent Sanchis a 8tv

Rosa Romà ha concedit una entrevista a "La Vanguardia" en què ha criticat l'abandonament que havia patit el públic infantil i el canal Super3

L'actual presidenta de la CCMA, Rosa Romà, ha concedit una entrevista aquest dissabte a La Vanguardia per parlar de la refundació dels mitjans públics, en especial de TV3 i del nou Super3. Romà (Mollerussa, 1980), és publicitària, especialitzada en direcció estratègica, transformació digital, màrqueting i creativitat i va accedir al càrrec al març del 2022.

Romà no s'ha mossegat la llengua i ha deixat anar uns quants titulars que no han agradat als seus predecessors. "M'ha sorprès com d'adormida estava l'organització després d'anys de retallada pressupostària. Estava a l'espera d'una transformació necessària i els professionals necessitaven recuperar una direcció compartida", ha assegurat.

També ha criticat l'abandonament del canal i públic infantil: "No el podem abandonar per falta de pressupost. En els últims anys, a aquest públic no se li ha donat la importància que mereix". Tot i això, la presidenta ha celebrat el llançament del nou Super3.

I és que aquest dilluns 10 d'octubre es posarà en marxa el nou SX3, un projecte que va val a dir, va iniciar i preparar l'anterior equip directiu.

Així ho ha volgut fer evident Vicent Sanchis, exidirector de TV3 i actual presentador de 8tv, que ha mostrat seu malestar amb Romà a través d'un missatge a Twitter: "La referència de la presidenta de la CCMA a la programació infantil és terriblement injusta. Alimenta una ira més injusta encara. Oblida les turbulències polítiques del procés i el sotrac de la covid. Pitjor encara, oblida que quan va entrar es va trobar el nou Super3 ja preparat".

Ràpidament la piulada s'ha omplert de comentaris crítics contra Sanchis. "La teva gestió ha estat penosa per dir-ho suau, i ara vens a fer el ploricó", ha dit una usuària. Sanchis ha optat per no respondre als que l'ataquen. "Avui he decidit no respondre als que consideren TV3 un artefacte "ñordo" i a mi i el meu equip com els grans espanyolitzadors d'una televisió que abans era rica i plena i ara ridícula i superba. Tinc faena. Només els dedique un missatge general: no us la mereixeu".

En una entrevista a elmondelatele.cat, l'abril del 2021, Sanchis havia assegurat que "la pretensió de recuperar la potència del Súper 3 és imbècil. En aquell moment, TV3 competia amb un canal de TV. Mirar enrere és nostàlgia. Ara competim amb molts canals infantils i juvenils amb moltíssims recursos. Ara no podríem comprar 'Bola de Drac'."

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Matíes

    el sr. Vicent Sanchis pot estar satisfet del seu treball a tv3, ha tingut més llums que ombres, fer una televisió que agrade a tots és impossible, i amb Sanchis hem tingut molts programes amb aceptacions coincidents, deixant a un costat els TN i programes com Sense Ficció o 30 minuts, d'alçada. Molts encerts pel nou equip.

Deixa un comentari