TOT SÓN PROBLEMES Quim Masferrer i Samantha Hudson revolucionen TV3 amb tatuatge al cul inclòs

Quim Masferrer a "Tot són problemes"

El presentador d'"El foraster" i l'artista mallorquina van parlar sense embuts d'algunes de les seves intimitats desconegudes fins ara

Tercer programa del Tot són problemes de TV3. En aquest cas l'espai que s'emet habitualment els divendres a les 20.15h, va saltar al dimecres amb motiu de la festivitat del 12-O. El programa va ser líder amb un correcte 10,8% de quota i va comptar amb dos covnidats d'excepció tan oposats com són Quim Masferrer i l'actriu Samantha Hudson.

El presentador d'El Foraster triomfa allà on va com així va demostrar el programa amb un vídeo de la primera vegada de Masferrer a TV3. Va ser l'any 1985 al programa Tres i l'astròleg i amb només 12 anys i on per cert, va guanyar. No va ser l'única vegada que el còmic va intentar fer-se un lloc a TV3. També va explicar que havia enviat una carta al programa Persones Humanes presentat per Miquel Calçada (Mikimoto), per demanar una secció sobre pobles.

Quim Masferrer al programa "Tres i l'astròleg" (TV3)

No vaig rebre resposta. Però mira anys més tard, aquell adolescent resulta que ara fa un programa de pobles. La vida et dona uns girs que…", va explicar.

Masferrer va compartir taula amb Samantha Hudson, nascuda a Magalluf (Mallorca). "No ens coneixíem però trobo que heu ajuntat a dos universos oposats", va dir el de TV3. El del Foraster també va rebre elogis de Hudson. "Pots repetir el que m'has dit al camerino?", va dir-li ell. "Ets igual que el Carlos Cuevas de 'Merlí'", va espetar ella.

L'actor que va començar de nen a Ventdelplà li va respondre per Twitter: "Tant de bo tingui el teu cabell a la teva edat. Un petó!". "Haha, petonàs, germanet!", li va respondre Masferrer.

Un dels altres moments destacats va ser l'anècdota que va explicar Masferrer sobre el dia que va fer una mudança de casa. Li van obrir la furgoneta i li van robar tota la roba que tenia. "Em vaig quedar amb el que portava posat".

Samantha Husdon tampoc es va quedar curta explicant intimitats a l'audiència de TV3. "Soc fan del presentador Arturo Valls. Em vaig tatuar el seu nom al cul". I com no podia ser d'una altra manera, no va dubtar en ensenyar-lo a càmera, a pocs minuts de l'inici del TN Vespre.

Samantha Hudson ensenya el tatuatge que porta al cul

ETIQUETES:

Deixa un comentari