BEN TORNADA Montse Llussà reapareix a RAC1, en ple tractament contra un càncer: "Estic bé, no m'he deixat vèncer"

Montse Llussà

La periodista coneguda com "La Veu de Catalunya", ha explicat com ha estat el tractament contra el càncer de mama que pateix

Després de molts mesos sense poder sentir-la al Versió RAC1 de Toni Clapés, Montse Llussà, una de les col·laboradores més estimada, o com la coneixen molts dels seus oients "La Veu de Catalunya", ha tornat als micròfons del programa més escoltat de les tardes a Catalunya.

Llusà ha intervingut en directe per telèfon per donar el seu testimoni en el Dia Mundial contra el Càncer de Mama que en el seu cas li van diagnosticar a l'abril del 2021. "Molta gent ens pregunta per tu i volem saber com estàs", ha dit Clapés a la seva companya. "Estic bé. Ho he passat de la millor manera possible. No m'he deixat vèncer pels mals pensaments", ha respost amb optimisme.

Tot i això, ha explicat que feia només nou dies que l'havien operat. "M'han tret un tumor al pit esquerre, i deu ganglis a l'aixella". "L'operació va anar molt bé, ha quedat net, estem molt contents. Estic movent el braç i estic força bé", ha afegit.

La periodista ha explicat que ha estat cinc mesos de tractament amb quimioteràpia. "He passat cinc mesos de quimioteràpia, he fet 12 sessions, una cada setmana, i quatre sessions més, una cada 21 dies. L'oncòleg em va dir que així es quedava tranquil. La prevenció és imprescindible en tots els càncers".

El dcotor que la va operar, Tomàs Cortadellas, li va dir, el mateix dia del diagnòstic, que hi havia un tractament excel·lent pel tipus de tumor que tenia. "Em va dir que no patís que estem a Barcelona i al segle XXI. I no vaig patir, tot el que em va dir s'ha complert", ha explicat Llussà.

"La por t'envaeix al principi", ha reconegut la del Versió, que ha afegit: "He tingut sort, he fet vida normal gràcies a la meva filla, una nena de tres anys no et deixa descansar".

Preguntada per si sap quan podrà tornar al programa, la col·laboradora s'ha mostrat prudent. "Això depèn una mica de l'oncòleg i del ginecòleg, ara m'han operat, m'he de recuperar i després començaré la radioteràpia. Això està en funció d'anar veient com evoluciona, dia a dia".

ETIQUETES:

Deixa un comentari