POLÈMICA Mònica Hernández, exsubdirectora del "FAQS" trenca el seu silenci pel cas Dalmases: "Hi ha por a dir més noms"

Mònica Hernández a Catalunya Ràdio

L'endemà de la dimissió del vicdpresident de Junts, la periodista que va patir l'assetjament s'explica : "M'han increpat pel carrer"

L'endemà de la dimissió de Francesc de Dalmases com a vicepresident de Junts després de l'informe de Magda Oranich que va concloure les seves "intimidacions" a la que va ser subdirectora del FAQS de TV3, Mònica Hernández, la periodista ha trencat el seu silenci aquest dimecres a La Tarda de Catalunya Ràdio.

"Estic una mica tocada, perquè no és fàcil gestionar el linxament per Twitter. La gent s'inventa coses i arriben a l'insult. No és agradable anar pel carrer amb la teva filla i que t'tincrepin", ha explicat.

L'exsubdirectora del FAQS ha reiterat que es va sentir intimidada. "Que et tanquin quatre persones en una habitació i et cridin intimida". Tot i això ha explicat que "no volia fer soroll amb el tema, però vaig advertir al mateix Dalmases que això ho havia vist i sentit molta gent i se sabria".

"M'han contactat altres diputades i periodistes tot i que no diré noms perquè hi ha por", ha revelat. "No es donem noms perquè hi ha por. De fet jo estic dels nervis i crec que soc una tia que els té ben posats. No és agradable recordar allò", ha afegit.

ETIQUETES:

Deixa un comentari