You are currently viewing <span>BRUTAL</span> La ruta de la sisena temporada del "Joc de Cartes" que passarà per Madrid
Nova imatge de "Joc de cartes" (TV3)

BRUTAL La ruta de la sisena temporada del "Joc de Cartes" que passarà per Madrid

La sisena temporada incorpora "el plat estrella" i viatjarà fins a Madrid

Marc Ribas, el xef més popular de Catalunya triomfa cada dimecres a TV3 amb la sisena temporada de Joc de cartes que incorpora moltes novetats. Entre d'altres, un canvi d'imatge total i noves categories. De moment ja coneixem al millor xef del Vallès Occidental i el millor restaurant de cuina catalana en un mercat de Barcelona.

El "plat estrella"

La novetat més destacada de la temporada és el "Plat estrella" que Marc Ribas tria a cada programa. De tots els plats que es tasten a cada capítol, en Marc escull el seu preferit, aquell plat que cuidi més l'equilibri entre tots els ingredients, que identifiqui el territori i que es pugui replicar més fàcilment. El restaurant que l'hagi elaborat s'endú 0,5 punts més a la nota final. Aquest guardó pot alterar encara més la classificació final i, per què no, convertir en guanyador el restaurant que l'hagi cuinat.  

Propers programes:

9 de novembre: El millor restaurant de calçotada de Madrid

El calçot és un dels productes més típics i coneguts de la gastronomia catalana. Ho saben bé a Valls… i també a Madrid. El primer restaurant on caldrà posar-se el pitet és el del català Xavier Saludes, un restaurador que anava per diplomàtic, però que ara fa 25 anys va decidir obrir una taberna a Madrid. I d'un diplomàtic a un ambaixador de la cuina catalana: l'Antonio Melgar. És andalús i viu a Madrid, però des del restaurant El Olivo dona a conèixer el seu amor per la gastronomia catalana.

La ruta per terres madrilenyes seguirà al restaurant Saffron de la Maribel Gutiérrez, una tarragonina que presumeix de fer la millor salsa de calçots de la capital de l'estat. Finalment, la darrera parada serà a El Calsot, on el barceloní David Suriol encara recorda quan fa 20 anys n'hi havia que menjaven la ceba tendra típica de Valls amb forquilla i ganivet.

16 de novembre: La millor restauradora de les terres gironines

Coneixerem quatre dones que volen passar a la història del programa com la millor restauradora de les terres gironines.

Començarem la ruta a Can Rajolet, el restaurant de la Roser Nierga, una administrativa que fa tres anys va decidir canviar de feina per dedicar-se a la restauració. La següent parada serà al restaurant de la Renata Palaghianu, una romanesa que ha fet de Girona casa seva i de l'Arrels Restaurant, la seva oportunitat per aconseguir fer-se d'or. El tercer àpat serà al Girum, on la Susanna Vila voldrà demostrar que ella és una dona de pagès i que ha vingut a Girona per fer triomfar les verdures del seu hort. I acabarem la ruta a La Fàbrica, un local de brunch on l'Eva Cortés s'ocupa de cuidar fins a l'últim detall.

I molt aviat…

Marc Ribas mirarà de trobar les millors postres de Barcelona i passarà per l'Empordà, el Montseny, el Priorat, el Maresme i Lleida, entre d'altres. Aquesta sisena edició tindrà 13 capítols i un programa resum, en què es visitaran 52 restaurants. Calçots i peus de porc, arrossos, mandonguilles amb sípia, pop, entrecots i fins a 624 plats diferents que passaran per les mans de Marc Ribas. 

Deixa un comentari