INSÒLIT "Joc de cartes" torna amb una estafa i una intoxicació alimentària: "Ens has enganyat!"

Sergi Cobaleda a "Joc de cartes"

Un dels concursants del programa, en Sergi Cobaleda que va ser molt crític amb la resta de companys va resultar no ser cuiner

Joc de cartes ha tornat a TV3 i ho ha fet per la porta gran amb 473.000 espectadors i un excel·lent 23,5% de quota. La sisena temporada d'un dels formats de més èxit de TV3, també va estrenar grafisme i una nova categoria: El plat estrella. Al primer episodi el xef Marc Ribas va anar a la recerca del Millor xef jove del Vallès Occidental i va tenir a un clar protagonista: el Sergi Cobaleda, de la Masia Can Sidro.

El jove de 32 anys es va presentar com a cuiner sense formació que "cuina super bé" i no va dubtar a ser el més crític amb la resta de concursants.

Al primer restaurant que van visitar, el Can Mauri de Polinyà, el Sergi el va definir com el "castell del dràcula". "Vinc aquí a la nit i em fa por", va assegurar. "Aquí tot és plàstic i pols", va afegir. "M'ha semblat molt crític i els que són així, són els que més han de mirar cap a ells", va respondre una de les seves contrincants.

"No trobarem un bon cuiner", va insistir en Sergi que també va dir que la cuina estava bruta.

A l'hora de demanar, el Sergi va començar a quedar en evidència. "Jo faré el ceviche amb llet de tigre. D'on porteu el tigre?", va començar preguntant. "Tu saps que és la llet de tigre? No en tens ni idea oi?". "No, no cuino coses exòtiques, no crec que tinguin aquí un tigre", va respondre davant la incredulitat dels seus companys. "Esperem que sàpiga cuinar".

El Sergi va seguir molt crític amb els seus rivals durant tot el programa i se li va acabar girant en contra quan van visitar el seu Can Sidro. "Si tu critiques una cosa i tu també la tens, no pots ser tant dur…", van dir els seus rivals en veure que al seu local estava ple de brutícia. "Quin fàstic la campana. Això està ple de ronya. Si poso el dit, trec petroli".

Intoxicació alimentària

A l'hora de provar els plats, la cpsa encara va ser pitjor i el Sergi gairebé provoca una intoxicació alimentària al Víctor del Cargol Daurat. El noi, intolerant a la lactosa i a la vedella es va haver de prendre un antihistamínic. "Fliparàs. T'han cuinat el magret amb salsa d'ossos de vedella", li va dir el Marc al concursant.

"No té excusa ni perdó. T'estàs jugant la vida d'una persona", va dir els seus rivals. L'Álex fins i tot va buscar el seu nom a Google i va aparèixer que Sergio Cobadela era relacions públiques i wedding planner. "No és xef!". Efectivament el van enganxar amb la mentida. I atenció a les notes. "Li he posat un zero al menjar. Ha fet una guarrada". Un fet que el van deixar amb un mínim històric d'un 1,3 al menjar.

"Ens has enganyat"

A la confrontació final, el Sergio va destapar la seva campana i va veure el suspens i Marc Ribas va deixar-lo en evidència. "Tu Treballes a la cuina?". "Clar!", va dir ell. "Ets el meu ídol, i a sobre estàs a la cuina sense davantal, sense drap i sense tacar-te, si fas el paper, fes-ho bé", li va etzibar un dels seus contrincants.

"Ens has enganyat, tu no ets cuiner", va dir-li amb mirada penetrant el Marc. "Soc el que s'encarrega de la cuina però no cuino cada dia", va acabar reconeixent.

ETIQUETES:

Deixa un comentari