Iker Casillas indigna amb un tuit homòfob i més tard es disculpa: "M'han hackejat el compte"

Iker Casillas

La fingida sortida de l'armari de l'ex del Reial Madrid, i la resposta de Carles Puyol, causen indignació

Ni 24 hores després de saber-se que l'exporter del Real Madrid, Iker Casillas, tenia nova parella, Alejandra Onieva, la germana de l'expromès de Tamara Falcó, el futbolista l'han ben espiafada amb una piulada -ja esborrada- al seu perfil de Twitter. "Espero que em respectin: soc gai", ha escrit Iker Casillas aquest diumenge al migdia.

Un comentari que ha encès a milers d'usuaris a les xarxes socials que han respost amb indignació. Bé gairebé tots menys un, l'exdefensa del Barça Carles Puyol, que ha contestat: "És el moment d'explicar això nostre, Iker", al costat d'una emoticona d'un cor i un petó. El polèmic missatge faria referència al seu cansament davant les especulacions sobre la seva vida sentimental.

"Socialité" (Tele 5)
Missatges entre Casillas i Puyol

No ha estat l'únic, el també exblaugrana, Marc Bartra també s'ha sumat al carro amb un "Ja era hora amic", fent referència a la seva suposada sortida de l'armari.

Al cap d'un parell d'hores, Casillas ha esborrat el tuit quan havia rebut més de 40.000 retuits, però també una allau de crítiques. Tant és així que el perfil oficial de l'exfutbolista ha perdut 3 milions de seguidors.

Al cap de dues hores, l'exmadridista ha publicat un nou missatge explicant que li havien hackejat el compte. "Compte hackejada. Per sort tot en ordre. Disculpes a tots els meus followers. I per descomptat, més disculpes a la comunitat LGTB". Una justificació que no ha convençut a molts usuaris, sobretot tenint en compte la rapidesa amb la què hauria recuperat el seu compte.

Al cap d'una estona també s'ha disculpat Carles Puyol: "M'he equivocat. Perdó per una broma maldestra sense cap mala intenció i absolutament fora de lloc. Entenc que pot haver ferit sensibilitats. Tot el meu respecte i suport a la comunitat LGTBIQA+".

Les reaccions de cares conegudes tampoc s'han fet esperar com és el cas de Joshua Cavallo, futbolista que es va fer viral en xarxes després de parlar obertament de la seva homosexualitat. "Fer broma i burlar-se de sortir de l'armari en el futbol és decebedor. És un viatge difícil pel qual qualsevol persona LGBTQ+ ha de passar. Veure als meus models a seguir i llegendes del joc burlar-se d'això i i de la meva comunitat és més que una falta de respecte", ha escrit el jugador.

ETIQUETES:

Deixa un comentari