Els espectadors dicten sentencia al nou "Fiesta!" d'Emma García a Tele 5: "Sembla un funeral"

Emma García a "Fiesta!" (Tele 5)

La cadena privada va estrenar aquest dissabte la seva nova aposta per als caps de setmana amb crítiques generalitzades dels espectadors

Aquest dissabte Tele 5 va estrenar l'enèsim programa per a les seves tardes del cap de setmana. Després de l'adéu de Viva la vida i el fallit Ya es Verano, la cadena privada aposta ara per Fiesta! amb Emma García. L'audiència no va ser per tirar coets: un 9,7% dissabte i un 9,0% diumenge.

La presentadora basca torna a Tele 5, després de dos mesos en què el Ya es verano de Frank Blanco en va agafar el relleu per intentar capgirar el desgast d'audiència que pateix la privada en aquesta franja. Però el recanvi no va convèncer i fa només una setmana va dir adéu per donar pas a un altre espai amb la mateixa productora que fins ara, Unicorn Content, propietat d'Ana Rosa Quintana.

Tant és així que Fiesta!, manté a bona part de l'equip de col·laboradors de Ya es verano i Viva la vida com Alejandra Rubio, Alexia Rivas, Antonio Rossi, Beatriz Cortázar o Paloma Barrientos, entre altres.

L'únic canvi visible és l'aposta absoluta pels temes del cor i els realities i la supressió de l'espai d'actualitat. El plató i el grafisme es mantenen pràcticament intalerats, un fet que no va passar desapercebut pels espectadors. "Es pensen que amb un canvi de nom ens creurem que és un nou format? De veritat, han d'invertir més en platós i que almenys semblin programes diferents", va criticar un espectador.

Crítiques pràcticament unànimes: "Model de TV low cost"

"Fiesta! és un remix entre 'Ya son las ocho' i 'Ya es verano'". Aquest és el model de Tele 5, un model de televisió low cost, del xafardeig i les mateixes cares", va escriure un dels espectadors. "La desfesta de Tele 5 en imatges", va dir un altre. "Funeral, era el nom apropiat, enlloc de Fiesta", va afegir un tercer.

ETIQUETES:

Deixa un comentari