COMÈDIA Així serà la nova sèrie de TV3 "La mirada de la Fiona"

Sergi Cervera, Mireia Oriol i Dafnis Balduz (©Andrés García Luján)

La cadena pública inicia el rodatge dels sis episodis de la nova comèdia dramàtica protagonitzada per Mireia Oriol, Sergi Cervera i Dafnis Balduz

Aquest dilluns ha començat a Barcelona el rodatge de La mirada de la Fiona, la nova sèrie de TV3 per al 2023. La ficció, de sis capítols, és una comèdia dramàtica protagonitzada per Mireia Oriol (Les de l'hoquei, Alma), Sergi Cervera (Jo també em quedo a casa, Polònia) i Dafnis Balduz (Ventdelplà, Los renglones torcidos de Dios).

Dirigida per Dídac Cervera i Sergi Cerveras i produïda per Yumagic Films tindrà 6 capítols de 30 minuts i un registre de comèdia dramàtica. Sergi Cervera n'és també autor del guió, juntament amb Blanca Bardagil, que ja havia participat com a guionista a la sèrie Cites.

Així és La mirada de la Fiona

La Fiona, el Marçal i l'Oriol són tres eterns adolescents perduts en una deriva existencial, que es troben i estableixen entre ells un entramat de relacions que els abocarà a allò que defugen: fer-se grans, assumir compromisos i ajudar-se entre ells.

La Fiona (Mireia Oriol) està a punt de fer els 30, no té casa i salta d'amant en amant per passar la nit en algun lloc que no sigui la casa de la seva mare, que pateix una malaltia mental que ella té pot d'haver heredat. Té una por no acceptada a fer arrels, alhora que no suporta la solitud. El Marçal (Sergi Cervera) és resolutiu, aventurer i canalla, i després de viatjar pel món fent de cuiner, decideix viure a casa de la mare, que va morir fa un any. Quan coneix la Fiona descobrirà, per primer cop a la vida, què és tenir una amiga. L'Oriol (Dafnis Balduz) és el germà gran del Marçal i és estable, perfeccionista i ho té tot sota control. Fins que la seva parella s'adona que no vol el mateix que ell i entra en crisi.

El repartiment

A banda dels tres protagonistes, Mireia Oriol (Les de l'hoquei), Sergi Cervera (Polònia) i Dafnis Balduz (Ventdeplà; la nova sèrie també tindrà als següents actors:

  • Jordi Cadellans (La Riera)
  • Mariona Ribas (El cor de la ciutat)
  • Rosa Renom (Nissaga de poder, La Riera)
  • Lluís Marco (Estació d'enllaç, Poblenou, Ventdelplà)
  • Lloll Betran
  • Jaume Madaula (La Riera)
  • Anna Bertran (Polònia)

ETIQUETES:

Deixa un comentari