Tot el que has de saber per connectar amb el nou SX3

El nou SX3, disponible a tot arreu

El nou canal infantil de TV3 arriba totalment renovat, amb noves sèries, nova web i app i disponible a tot arreu

Aquest dilluns, 10 d'octubre, a les 6h del matí, s'ha estrenat el nou SX3, el nou projecte infantil de TV3, que neix com una gran plataforma digital de continguts per convertir-se en el referent de l'entreteniment infantil en català. Les noves propostes del SX3 ja estan accessibles des de les apps, que caldrà baixar-se o actualitzar, el nou web i la skill d'Alexa, a més de l'emissió al llarg del dia pel canal de televisió.

El nou SX3 (pronunciat Super3) no és només un canal de televisió, sinó que neix com una gran plataforma digital de continguts disponible des de qualsevol dispositiu. Per això, l'estrena del SX3 inclou una app nova per a televisors intel·ligents, una app nova per a mòbils i tauletes, un web responsiu nou, l'actualització de la skill d'Alexa, canals nous a les xarxes socials i una oferta sonora nova en podcast.

Nova app per a la TV

El nou SX3 diposa d'una app de vídeo nova per a televisors connectats i un servei d'HbbTV, que ofeix, a més de l'emissió en directe, els catàlegs de sèries i programes de l'S3 i l'X3 a la carta, amb especial atenció a la música, en el cas dels petits, i a la interacció, en els més grans. En cas que ja tinguin instal·lada l'app al televisor, només s'haurà d'actualitzar.

Nova app per a mòbils i tauletes

Per poder dur el SX3 al mòbil, s'estrena una app nova per a mòbils i tauletes, iOS i Android, amb una funcionalitat extra pensada especialment per als pares i mares, que els permetrà controlar el temps de consum de cada sessió. Aquesta nova app integra, a més a més, la possibilitat d'incorporar-hi el carnet virtual del club Super3. Com en el cas dels televisors connectats, aquells usuaris que ja tinguin l'app instal·lada als seus dispositius només l'hauran d'actualitzar.

Nova web

Al nou web, tant els infants com els adults trobaran tots els continguts audiovisuals i també jocs, tests, eines de dibuix i les noves Zona S3 i Zona X3.

També disposa d'un espai dedicat directament a Famílies i escoles, on els adults trobaran articles, anàlisis de contingut, propostes, activitats i tot tipus de recursos destinats a acompanyar el seu rol com a tutors. A banda, al web no hi ha l'espai el carnet del club: des d'aquí es podran fer els nous carnets i gestionar totes les dades d'usuari.

Skill d'Alexa

La skill d'Alexa de l'S3, s'actualitza per oferir una col·lecció triada de contes de l'S3 en format sonor, perquè els més petits puguin gaudir de la narrativa sense necessitat d'una pantalla. La skill, dissenyada pensant en nens d'entre dos i cinc anys, incorpora diàlegs divertits perquè l'infant en gaudeixi mentre cerca el conte següent.

YouTube i Spotify

Finalment, s'han creat dos canals de YouTube, S3 i X3, amb una oferta més centrada en els interessos dels nens. A Spotify trobaran tota la música d'estrena i seguiran gaudint de tota la història musical del SX3.

Xarxes socials

Amb la idea de crear una gran comunitat de famílies i mestres que comparteixen recursos i experiència, les xarxes actuals del SX3 es transformen en Som SX3 i creixen amb perfils nous a Instagram i Telegram. El SX3 també s'estrena a TikTok i continua a Instagram per poder oferir continguts en català en aquests entorns.

La nova graella

S3

A partir de les 6h del matí, la franja de l'S3 camb les novetats de "Numberblocks", amb què els infants aprendran a comptar tot jugant i cantant, o "Titó", el nou espai que combinarà la descoberta del territori i la natura amb la diversió i la cultura, les frases fetes i les cançons tradicionals, l'anglès i l'activitat física.

També s'estrenarà la sèrie "Jasmine & Jambo" i "Uau Ka Kau". La música també serà la protagonista de "La La Là", a partir del dia 17, amb cançons tradicionals catalanes, que ha versionat Dani Vega, component del grup Mishima. A més, a l'oferta de l'S3 no hi faltarà el Mic.

Inazuma Eleven 

X3

A partir de les 18.40h, arribarà la franja X3, a les 18.40h, amb l'estrena d'"Inazuma Eleven", seguit a les 19.30h, per l'"Info K" i a les 19.50h, per la sèrie transmèdia "Projecte Beta". A les 20h, s'estrenarà "Haikyu!!", a les 20.25h, arribaran David Itsme i Maria Bouabdellah, amb el nou magazín interactiu "Ràndom".

Screenshot

A les 20.50h, serà el torn de la sèrie "Hoodie", a les 21h, "Guardians de la nit: Kimetsu no Yaiba" i a les 21.25h, un nou episodi d'"El detectiu Conan".

Els més nostàlgics podran recuperar programes mítics al nou espai "L'hora boomer", amb propostes com les històries del primer Super3, "Les aventures del Capità Enciam", "Judes Xanguet i les maniquins" o "Yu Yu Hakusho: Els defensors del més enllà".

Més endavant hi haurà noves estrenes, com "Ronja, la filla del bandoler" o la pel·lícula "My Hero Academia: Dos herois", a més d'altres produccions d'anime protagonitzades especialment per noies.

ETIQUETES:

Deixa un comentari