NOU DESTÍ Toni Cantó plega de l'Oficina de l'Espanyol i fitxa per la cadena d'ultradreta 7NN

Toni Cantó en un acte a Madrid

L'actor abandona el càrrec creat a mida per Ayuso per incorporar-se a la cadena propera a Vox

"He comunicado a la Presidenta Isabel Díaz Ayuso mi intención de iniciar en breve un nuevo proyecto profesional. Quiero agradecerle a ella y a todo su equipo haberme permitido formar parte de su gobierno. Ha sido una experiencia inolvidable que recordaré con orgullo". Amb aquestes paraules Toni Cantó va anunciar aquest dijous que abandona l'Oficina del Español de la Comunitat de Madrid, presidida per Isabel Díaz Ayuso.

L'exdiputat de Ciutadans abandona el càrrec que li va crear la presidenta de la Comunitat de Madrid després de només un any i dos mesos i amb un salari d'uns 75.000 euros bruts anuals. El polític ha passat de ser actor de televisió a militar en diversos partits com UPyD, Ciutadans i darrerament es va acostar al PP.

Cantó ha fitxat com a presentador de 7NN, un canal conservador proper a Vox i fundat per l'exdirector de l'antiga Intereconomía. Així ho ha avançat Elplural que també explica que s'encarregarà de conduir "un programa setmanal" i també "serà col·laborador habitual" d'una cadena que es va presentar amb l'objectiu de fer "una televisió diferent".

Un fracàs d'audiència

La programació de 7NN bàsicament es basa en programes d'anàlisi i debat propers a la idedologia d"extremadreta. Però els seus resultats parlen per si sols. Aquest dijous, l'espai més vist només va aconseguir 1.000 espectadors i un 0,1% de quota.

7NN

ETIQUETES:

Deixa un comentari