You are currently viewing <span>A LES FOSQUES</span> Melero es queda sense llum en ple directe a TV3: "Què podem fer?"
Helena Garcia Melero en plena apagada a TV3

A LES FOSQUES Melero es queda sense llum en ple directe a TV3: "Què podem fer?"

El plató del "Tot es mou" ha patit una apagada durant una teetúlia sobre els vehicles elèctrics: "És meravellós que això ens passi ara"

Situació inèdita la que s'ha viscut aquest dimecres al plató del Tot es mou d'Helena Garcia Melero a TV3. L'estudi s'ha quedat a les fosques durant una intervenció del meteoròleg Eloi Cordomí, que casualment parlava dels vehicles elèctrics. "Ep! Hem perdut la llum. Serà difícil això", ha dit el del temps en veure com la pantalla gegant s'apagava i es quedava negre.

"Espera! Espera! Que ho estem recuperant. S'està fent la llum", ha dit Melero en veure que l'electricitat tornava per uns instants. Però al cap d'uns segons ha tornat a caure. "Necessitem més punts de càrrega sobretot al nostre plató", ha dit amb ironia la presentadora als experts en energia verda que l'acompanyaven.

Eloi Cordomí amb la pantalla a negre

"Ara ens estem quedant sense llum i ara ja som a les fosques. Això és moment espelmes!", ha reaccionat Melero en veure que tornaven a perdre la il·luminació en ple directe. "És meravellós que això estigui passant el dia que estem parlant dels vehicles elèctrics", ha afegit Cordomí.

El plató del "Tot es mou" a les fosques

Però si hi ha una periodista acostumada a fer hores de directe i a superar les adversitats que poden sergir és l'Helena, que fa més de 30 anys que s'hi dedica. "La Pilar la nostra regidor em diu tu segueixi. Nosaltres si us sembla farem una petita pausa per la publictat. Ai, ara s'està il·luminant. Què podem fer? Quan ens durarà aquesta llum?", ha dit la presentadora.

En veure que la situació no millorava, Melero ha optat per donar pas a una de les seves reporteres a l'exterior. "Donem pas a una connexió a Tarragona que ens vol salvar d'aquesta foscor".

En tornar al plató, els tècnics de la cadena havien pogut recuperar l'electricitat. "Ara ja tenim llum! Que ens n'hem quedat sense per causes alienes a TV3 eh. Aquí paguem la llum religiosament", ha apuntat la presnetadora del Tot es mou.

Melero al plató del "Tot es mou"

Abans d'acabar el programa, la presentadora ha recuperat el moment de l'apagada amb els seus companys. "Una de les coses que m'ha impactat és que després de fer la pausa forçada, he anat al lavabo i m'he trobat els passadissos a les fosques. M'ha impressionat molt!", ha explicat Melero. Amb llum o sense, la veterana periodista domina la càmera com ningú i els espectadors ho saben. Aquest dimarts el Tot es mou va ser líder de la seva franja amb un 14,1%.

Deixa un comentari