ÀUDIO La increïble història d'amor de Xavi Coral amb la seva dona a partir d'una aposta entre amics

Xavi Coral amb el seu gos, el Walter

El presentador del "TN Migdia" va explicar com va conèixer a la seva dona, la Txell ara fa 25 anys, a partir d'una aposta amb els seus amics de Terrassa

El presentador del TN Migdia de TV3, Xavi Coral, va passar pels micròfons del programa d'Albert Om a RAC1, Islàndia. Va ser aquest dimecres quan l'històric periodista va deixar a tothom bocabadat quan va explicar la increïble història d'amor amb la seva dona, la Meritxell.

"Calculo que va ser a l'hivern del 91-92. Nosaltres som una colla d'amics de Terrassa de fa molts anys. Originalment érem vuit nois de 20 anys. Sortíem de nit els caps de setmana, sortíem molt. Un d'ells, l'Òscar, va trobar nòvia, la Gemma. Va ser a una sala de festes a l'Sport Center que estava entre Sabadell i Terrassa. A dins hi havia una casa que no es veia i que era del Carlos i on fèiem sopars i festes.", va començar explicant el de TV3.

Xavi Coral amb Marta Bosch i Raquel Sans al "TN Migdia" (TV3)

"La qüestió és que una nit érem els vuit nois i la noia, la Gemma. Ella ens va dir que s'avorria molt, perquè era l'única noia i d'aquí vam fer una aposta: Havíem d'anar tots a Terrassa i cadascun havia de trobar una noia en una hora per portar-la i fer una festa tots a la discoteca de l'Sport Center. Tots vam anar a buscar una noia amb rapidesa. Jo vaig trobar una noia que ja coneixia i li vaig dir: 'Has de venir a una festa amb mi que sinó faré el ridícul'. Les amigues li deien 'Vols dir? No el coneixes tant'. Va venir amb mi. Tots vam tornar al cap d'una hora amb una noia."

Mertixell Antigua (Instagram)

"Aquella nit, devia haver-hi un encanteri, una alineació d'estrelles però tots ens vam acabar casant amb aquelles noies que vam portar aquella nit. I tots fa 25 anys que estem casats amb elles", va afegir el del Telenotícies. "Bravo!", van dir al·lucinats els tertulians d'Albert Om.

Coral i la seva dona amb la seva colla d'amics (Instagram)

"Ens vam casar tots el mateix any i seguim junts. No hem tingut cap crisi. De fet ara anirem plegats a Jordània", va afegir Coral, que ara té 50 anys. Aquest va ser el moment del seu relat desconegut fins ara:

ETIQUETES:

Deixa un comentari