CABREIG Jorge Javier Vázquez esclata contra Tele 5: "Vinc a treballar i se'm pixen a la cara"

Jorge Javier Vázquez a "Sálvame"

El de Badalona ha assenyalat a la seva cadena i a la productora d'Ana Rosa per permetre que Alba Carrillo l'ataqui als seus programes

Jorge Javier Vázquez ha estat el protagonista del Sálvame d'aquest dijous. El de Badalona ha començat el programa anunciant que ha guanyat la demanda que li havia interposat la mare d'Alba Carrillo, Lucía Pariente. Tot va sorgir arran de la disputa que van tenir a la final de Secret Story en que el presentador va expulsar a Pariente del paltó.

Però tot i l'alegria d'haver sortit absolt de l'acusació d'assetjament per part de Pariente, el presentador ha mostrat el seu disgust amb la seva cadena, Tele 5 per permetre que la model el continuï criticant des d'altres espais de la mateixa cadena.

Jorge Javier assegura que la nit que va expulsar a Lucía Pariente de Secret Story va arribar a témer per la seva integritat. "Us he guanyat, no us fiqueu en aquestes històries. No sigueu tan manipuladores i tan perverses, us porto suportant des que us conec fins que he dit 'fins aquí'", ha dit el presentador.

"Sembla ser que no tinc força, segur que ho fa un altre presentador i es compleix, però aquí estic", ha afegit el de Badalona molt molest amb la cadena. "Espero que la gent per a la qual treballa aquesta senyoreta també sàpiga amb qui treballa i digui 'ja n'hi ha prou'", ha etzibat, assegurant que ell "mai consentiria que cap de les persones que treballen aquí parlessin així, per exemple, d'Ana Rosa".

"Prefereixo pagar-te jo els 300 euros que et paguen al mes perquè no vinguis. Així m'estalvio veure't la teva cara. És que és una barbaritat i una cosa tremenda i no sé com ho acceptem sincerament, però arribarà un moment que direm fins aquí", ha continuat dient.

Vázquez també ha estat molt dur amb Unicorn Content, la productora de Ya es mediodía, on col·labora Carrillo i amb la cúpula de Mediaset per mantenir-la en nòmina tots i els seus atacs cap a ell des de les xarxes socials. "Saps aquests dies que treballaràs i sents que s'han pixat a la teva cara i que per molt que avisis es continuen pixant a la teva cara?".

"A tots els presentadors els passarà el mateix que a mi? Dic: S'estan pixant a la meva cara' i per molt que em queixi cau en sac buit. Mare meva, perquè jo estimo a aquesta empresa com ningú l'ha estimada…", ha afegit el presentador.

"Quan jo vaig fer jo l'al·legat contra els toros, la senyoreta Alba Carrillo va dir que vaig humiliar, denigrar i maltractar a la seva mare. Tot això se li permet dir en aquesta cadena i i l'haig de continuar veient", s'ha queixat. "La mare em denuncia per assetjament, estem aquí treballant amb gent que ens denuncia".

ETIQUETES:

Deixa un comentari