You are currently viewing <span>REVELACIÓ</span> Jordi González dona la sorpresa al "Col·lapse" de Ricard Ustrell: "M'agradaria tornar a TV3"
Jordi González a "Col·lapse" (TV3)

REVELACIÓ Jordi González dona la sorpresa al "Col·lapse" de Ricard Ustrell: "M'agradaria tornar a TV3"

El presentador català va ser el convidat estrella del primer programa de les nits de dissabte i va llançar una proposta per tornar a la cadena pública

El Col·lapse finalment va arribar a TV3. Ricard Ustrell va estrenar la gran aposta de la cadena pública per a les nits de dissabte i ho va fer amb un convidat de luxe com és el periodista Jordi González. El presentador del mític programa Les 1.000 i una va aparèixer al plató amb els clàssics crits de "Jooordi, Jooordi" i va reconèixer estar "molt nerviós" per tornar a trepitjar els Estudis de TV3 després de molts anys.

González també va recordar alguns dels millors moments del programa que la cadena pública va emetre del 1997 al 2000 amb un èxit absolut d'audiència. "Em deixaven fer el que volia i funcionava. No tenia ni una sola línia de guió", va explicar.

Però sens dubte un dels moments de la nit va ser quan va respondre a la pregunta que molts espectadors esperàven. "Enyores TV3?", va preguntar Ustrell. "Sí, clar. Aquí he estat molt feliç. Hem fet coses molt xul·les. M'agradaria tornar algun dia i fer un programa a TV3. Això sí, ha de ser amb la Marta Torné".

"Estàs dient que si demà et truquen de TV3 diries que sí?", va dir Ustrell. "Portem dos anys parlant d'això amb la Marta Torné. A ella li fa il·lusió", va dir abans de trucar-la en directe per telèfon. "No m'ho puc creure! És la primera vegada que estic veient una entrevista i em truquen en directe", va dir la presentadora d'Eufòria. "Et faria il·lusió fer un programa amb mi a TV3?", va preguntar-li González. "Home i tant! Jo amb el Jordi a la fi del món", va dir Torné.

Jordi González i Ricard Ustrell a "Col·lapse"

Ustrell molt sorprès va animar al director de TV3 a posar fil a l'agulla. "No sé a què està esperant Sigfrid Gras a trucar a Jordi González". Aquest va ser el moment:

"Vaig patir bullying"

Ustrell es va dirigir al públic del plató per preguntar si trobaven a faltar a Les 1.000 i una de Jordi González. Una senyora que havia hanat de públic al programa va deixar a tothom sense paraules. "Com el recorda?", va preguntar Ustrell. "Recordo que tenia la cara ben gravada". "Jo també la recordo a vostè, però era més alta rossa i tenia uns pits…", va respondre González amb ironia.

Una dona es dirigeix a Jordi González a "Col·lapse"

El comentari va derivar en el relat de la dura infantesa del presentador. "No m'he operat mai de la cara tot i que em podria haver esborrat les cicatrius.", va reconèixer. "Tu de jove vas tenir sobrepès i eres tartamut", va explicar Ustrell. "Vaig patir bullying. Els nens són cruels. Se'n reien i em deien "Gon, gon", com el meu cognom", va revelar González.

Deixa un comentari