You are currently viewing <span>JOEL DÍAZ</span> El nou late de TV3, "Zona Franca" s'estrena a les xarxes amb un dard a 8tv: "Què és aquesta merda?"
"Zona Franca" (TV3)

JOEL DÍAZ El nou late de TV3, "Zona Franca" s'estrena a les xarxes amb un dard a 8tv: "Què és aquesta merda?"

La cadena pública estrenarà el dilluns 17 d'octubre el late show presentat per Joel Díaz, un programa irreverent i arriscat per a la franja més nocturna

Ja hi ha data d'estrena per al nou late night de TV3, Zona Franca, que estarà presentat per Joel Díaz. Serà el proper dilluns 17 d'octubre i s'emetrà de dilluns a dijous al voltant de les 23.45h. Díaz, exreporter de l'APM? i un dels creadors del podcast "La Sotana" serà la primera vegada que presenta un espai propi a la televisió.

"No tinc ni idea de presentar un programa en un plató de televisió. Catalunya ho ha de saber. No sé llegir un pròmpter". "Tenim tot el setembre per fer proves i sino doncs a casa", va explicar Díaz en una entrevista recent a Catalunya Ràdio.

De moment, el nou programa ja ha estrenat el seu compte a les xarxes socials amb dards a tort i a dret. "Hola! Ja som a Twitter. Ens seguiu?". "Què és aquesta merda tan cutre?? Què som, 8TV??", va respondre amb ironia el seu presentador. "És el grafisme provisional, però com que tu mai hi ets…", li van replicar els seus companys de programa.

Uns comentaris que no van passar desapercebuts per la cadena privada. El seu responsable de xarxes, Aldo Frediani va respondre des del compte de 8tv: "Més d'un que criticava 8tv ha acabat presentant un programa diari a 8tv. T'esperem Joel!!!". El compte de Zona Franca va replicar: "Compte Joel que la proposta és del fill de l'amo, eh?", fent referència a la descripció que Marc Pedrazzoli (fill de Nicola Pedrazzoli) té al seu perfil de Twitter: "Soc Community Manager de 8tv".

Així serà el Zona Franca

El Zona Franca serà un late show clàssic amb monòleg, entrevistes, esquetxos en directe i diversos col·laboradors amb públic i banda de música. L'espai estarà produit per Atomic Beat (La tarda de Catalunya Ràdio) liderada per Joan Rufas, exidirector del Crackòvia de TV3.

Capçalera del Twitter de "Zona Franca"

L'equip del programa està format per talent jove però amb una gran experiència en la comèdia, la tele i la ràdio catalanes i espanyoles. Al timó hi haurà Adrià Serra, director i guionista de programes a les principals productores del país: El Terrat, Lavínia, Veranda, Brutal Media o Mediapro. L'Adrià posarà la seva experiència al servei del programa i liderarà un equip de guió amb noms destacats com Juanlu de Paolis, exdirector de Salvados a La Sexta; Guillem Barquín; l'exguionista de Late Motiv Aitor Vizcaíno; l'escriptor i humorista Joan Farrús; el veterà guionista del Terrat Ramón Pardina, o Magí Garcia, un dels còmics del moment, conegut també per ser membre de La Sotana.

Deixa un comentari