You are currently viewing <span>SEGON PROGRAMA</span> Ustrell entrevista a Woody Allen i dos col·laboradors el qüestionen: "Em fa una mandra terrible"
Ustrell amb Bob Pop i Carlota Freixenet

SEGON PROGRAMA Ustrell entrevista a Woody Allen i dos col·laboradors el qüestionen: "Em fa una mandra terrible"

Dos dels col·laboradors del programa van criticar en directe l'entrevista: "No estem fent la cancel·lació que es diu"

El segon Col·lapse de Ricard Ustrell a TV3 va estar centrat en una entrevista al director de cinema Woody Allen, per comentar detalls de la seva carrera, els records que té de Barcelona o la polèmica per les acusacions de suposats abusos sexuals. L'audiència no el va acollir amb gaire passió i el programa es va quedar amb 96.000 espectadors i un 6,4%, -5,5 punts que fa una setmana.

Tot i això, la conversa amb Allen no va deixar indiferent. "Vostè s'ha divertit molt a la seva vida?", li va preguntar Ustrell. "Sí, perquè he tingut sort", va respondre Allen. "Quantes pel·lícules li queden?". "Podria fer-ne tantes com la meva salut em deixés. Els meus pares van viure fins als 100 anys…", va dir el director de cine. "Li sobra alguna pel·lícula?", va replicar Ustrell. "Més de la meitat són superflues i no gaire bones".

Però un dels moments de la nit va arribar quan a mitja entrevista, Ustrell va fer entrar a Bob Pop i Carlota Freixenet que van aprofitar per carregar contra l'entrevista. "A mi em fa una mandra terrible aquest senyor", va dir Freixenet. "No estem fent la cancel·lació que es diu. No sé si aquest home segueix fent pel·lícules perquè ha de pagar molts advocats", va afegir Bob Pop. "A Nova York no pot anar pel carrer gaire tranquil", va reconèixer Ustrell.

Allen i les acusacions d'absusos exuals: "Ha estat desagradable"

A la segona part de l'entrevista Ustrell li va preguntar pel que tothom esperava: "Vostè ha estat qüestionat per uns suposats abusos sexuals…". "Ha estat desagradable. Tinc la sensació que hi ha persones que no s'han comportat bé. Però no perdo el temps en això, jo faig pel·lícules i no penso en tot això", va dir ell.

"Es pendeix d'alguna cosa de la seva vida?", va dir per acabar Ustrell. "De moltes, no m'hauria d'haver casat tan aviat ni comprat aquell pis. He estat molt afortunat i la meva sort m'ha salvat dels meus erros garrafals", va respondre Allen.

Un cop es va emetre la segona part de l'entrevista, els col·laboradors van tornar a ser molt crítics amb Ustrell al davant. "Aquest senyor viu en una bombolla. No té cap ganes de parlar del tema. Li dona igual el que digui la gent". "Que es jubili, té 86 anys que se'n vagi a les Bahames", va acabar dient Freixenet.

Sergi Pàmies al·lucina

El següent en entrar va ser Sergi Pàmies que va mostrar la seva perplexitat pel que havien dit Bob Pop i Carlota Freixenet. "He descobert un nou tipus d'entrevista que és aturar-la a la mitja part per insultar-lo. És sensacional. Una mica més i el mateu". Pàmies també va tirar d'ironia per criticar la il·luminació del plató. "Estàs fosc, si canvien de cadena veuran al Sardà més ben il·luminat".

Pàmies i Ustrell al "Col·lapse"

Margalida Solivellas s'acomiada després de 36 anys

La darrera convidada va ser la fins ara delegada de TV3 a les Balears, Margalida Solivellas que després de 36 es jubila. Tot i que Ustrell la va convidar per fer-li un comiat especial i divertit, la periodista es va mostrar molt reservada durant tota l'estona. "Nosaltres no diem Ses Illes, diem Mallorca, Menorca…", va dir ella. La mallorquina va acabar bufant un pastís gegant i va reconèixer "estar espantada" d'estar al plató.

Deixa un comentari