You are currently viewing <span>TENSIÓ</span> Cristina Puig truca indignada a RAC1 i se les té amb un col·laborador: "Això és mentida!"
Cristina Puig en una entrevista recent al "Versió RAC1"

TENSIÓ Cristina Puig truca indignada a RAC1 i se les té amb un col·laborador: "Això és mentida!"

L'expresentadora de TV3 ha entrat en directe per desmentir que fos la responsable del relleu de Laura Rosel al "FAQS"

Ball de bastons a RAC1. Va ser durant una secció sobre televisió del Versió RAC1 de Toni Clapés d'aquest dilluns a la tarda. Tot ha sorgit arran d'un comentari del periodista Rocco Steinhäusser sobre el nou programa El Fax de 8tv. L'espai, estarà presentat per l'exdirector de RAC1, Eduard Pujol i mirarà d'ocupar el buit que ha deixat el FAQS de TV3.

El col·laborador de RAC1 ha sorprès als oients explicant la delicada situació laboral i anímica de l'expresentadora de TV3. "A Cristina Puig li van oferir presentar el nou programa de 8tv i ella estava tan tocada per tot el que ha passat amb el "FAQS" que no està amb ganes de presentar res i va dir que fins al gener no comptin amb ella".

Però la cosa no ha quedat aquí: "El dia que vaig anar a la roda de premsa de presentació de la programació de TV3 els hi vaig dir: "Prepareu-vos que 8tv prepara una cosa per als dissabtes a la nit, però no serà amb Cristina Puig perquè està molt tocada." I el directiu em va dir: "Tocada? Més tocada estava la Laura Rosel, que allò si que va ser "una gran putada", que es relaxi!". Em vaig quedar al·lucinat", ha afegit Steinhäusser.

Clapés i Puig a RAC1

El de RAC1 ha apuntat directament a Puig com la responsable del relleu de Rosel: "Ella va fer molta insistència per presentar el "FAQS" i substituir a la Rosel". Una afirmació que ha provocat un autèntic terrabastall. La presentadora ha trucat en directe i li han donat pas. "Vull dir-li al Rocco que no m'ha trucat mai per demanar-me cap informació. Si m'estàs fent pagar el dia que vas dir que jo faria el "FAQS" i quan em vas trucar et vaig dir que no podia dir res encara…"

"No pots sortir tan alegrement a dir que jo vaig demanar fer el FAQS. Això és mentida!. I també és mentida que jo no vagi a una altra TV perquè estigui tocada. Qui t'hagi explicat això menteix, o t'ho has inventat", ha afegit.

Puig també ha sortit en defensa de Rosel. "Clar que el que li va passar a la Laura Rosel va ser greu. La primera en dir-ho vaig ser jo però no vaig demanar fer el FAQS, a mi em van venir a buscar."

"Em sembla molt greu el que has dit. He dit que no a dos programes que m'han ofert de 8tv, però no perquè estigui tocada sinó per raons que a tu no t'interessen", ha apuntat l'ex de TV3. "Jo desconfio de tu", li ha etzibat el periodista de RAC1. Clapés ha intentat posar pau entre Puig i el seu col·laborador: "A tu potser t'estan utilitzant. Em crec més a Cristina Puig que a molts directius de TV3. El que et diuen és interessat. Alguns podrien treballar a la Rambla fent de 'trileros'".

Cristina Puig al "FAQS"

Deixa un comentari