TENSIÓ Cristina Puig truca indignada a RAC1 i se les té amb un col·laborador: "Això és mentida!"

Cristina Puig en una entrevista recent al "Versió RAC1"

L'expresentadora de TV3 ha entrat en directe per desmentir que fos la responsable del relleu de Laura Rosel al "FAQS"

Ball de bastons a RAC1. Va ser durant una secció sobre televisió del Versió RAC1 de Toni Clapés d'aquest dilluns a la tarda. Tot ha sorgit arran d'un comentari del periodista Rocco Steinhäusser sobre el nou programa El Fax de 8tv. L'espai, estarà presentat per l'exdirector de RAC1, Eduard Pujol i mirarà d'ocupar el buit que ha deixat el FAQS de TV3.

El col·laborador de RAC1 ha sorprès als oients explicant la delicada situació laboral i anímica de l'expresentadora de TV3. "A Cristina Puig li van oferir presentar el nou programa de 8tv i ella estava tan tocada per tot el que ha passat amb el "FAQS" que no està amb ganes de presentar res i va dir que fins al gener no comptin amb ella".

Però la cosa no ha quedat aquí: "El dia que vaig anar a la roda de premsa de presentació de la programació de TV3 els hi vaig dir: "Prepareu-vos que 8tv prepara una cosa per als dissabtes a la nit, però no serà amb Cristina Puig perquè està molt tocada." I el directiu em va dir: "Tocada? Més tocada estava la Laura Rosel, que allò si que va ser "una gran putada", que es relaxi!". Em vaig quedar al·lucinat", ha afegit Steinhäusser.

Clapés i Puig a RAC1

El de RAC1 ha apuntat directament a Puig com la responsable del relleu de Rosel: "Ella va fer molta insistència per presentar el "FAQS" i substituir a la Rosel". Una afirmació que ha provocat un autèntic terrabastall. La presentadora ha trucat en directe i li han donat pas. "Vull dir-li al Rocco que no m'ha trucat mai per demanar-me cap informació. Si m'estàs fent pagar el dia que vas dir que jo faria el "FAQS" i quan em vas trucar et vaig dir que no podia dir res encara…"

"No pots sortir tan alegrement a dir que jo vaig demanar fer el FAQS. Això és mentida!. I també és mentida que jo no vagi a una altra TV perquè estigui tocada. Qui t'hagi explicat això menteix, o t'ho has inventat", ha afegit.

Puig també ha sortit en defensa de Rosel. "Clar que el que li va passar a la Laura Rosel va ser greu. La primera en dir-ho vaig ser jo però no vaig demanar fer el FAQS, a mi em van venir a buscar."

"Em sembla molt greu el que has dit. He dit que no a dos programes que m'han ofert de 8tv, però no perquè estigui tocada sinó per raons que a tu no t'interessen", ha apuntat l'ex de TV3. "Jo desconfio de tu", li ha etzibat el periodista de RAC1. Clapés ha intentat posar pau entre Puig i el seu col·laborador: "A tu potser t'estan utilitzant. Em crec més a Cristina Puig que a molts directius de TV3. El que et diuen és interessat. Alguns podrien treballar a la Rambla fent de 'trileros'".

Cristina Puig al "FAQS"

ETIQUETES:

Deixa un comentari