OPERACIÓ ESTÈTICA Un col·laborador estrella de "Sálvame" es fa un empelt capil·lar: Imatge del canvi radical

Kiko Hernández

Kiko Hernández s'ha posat cabell en una clínica de Madrid i una revista del cor l'enganxa amb els punts al cap

És ben conegut que les operacions d'estètica són una pràctica molt habitual en molts dels famosos que hi surten. I com cada estiu, l'aturada per fer vacances és la millor oportunitat per passar pel quiròfan i tornar al setembre amb una imatge rejovenida. Aquest és el cas d'un dels col·laboradors estrella de Sálvame, Kiko Hernández. El tertulià ha decidit sotmetre's a un empelt capil·lar per posar-se cabell.

El col·laborador va anar a una famosa clínica d'estètica de Madrid aquest 6 d'agost on durant 8 hores van fer-li el canvi d'imatge. "N'he quedat molt content", assegura Kiko en declaracions a la revista Diez Minutos. La revista del cor també va mostrar la primera imatge del de Tele 5 sortint de la clínica just després de l'operació capil·lar. Va ser a la portada d'aquest dimecres on Hernández apareix amb unes ulleres de sol i un gran embenatge al cap.

El de Sálvame explica a la revista que "no és que em fes molta falta, perquè conservo bastant cabell, però crec que a partir dels 40-45 anys ja els retocs són necessaris i aconsellables per mantenir-se jove i amb bon aspecte. Treballo en un mitjà de comunicació i la imatge és molt important".

De fet, Hernández afegeix que ho ha fet més per les seves filles que per ell mateix: "Vull que em vegin maco i jove". Aquesta és la primera imatge de la futura cabellera del col·laborador.

Portada de la revista "Diez Minutos"

ETIQUETES:

Deixa un comentari