La històrica presentadora de TVE Ana Blanco, abandona el "Telediario" després de 32 anys

Ana Blanco

La periodista hauria transmès a la cadena el seu cansament abans de les vacances però seguirà vinculada a RTVE

La nova temporada de La 1 de TVE començarà amb un canvi inesperat. La històrica presentadora del Telediario, Ana Blanco deixarà els informatius després de 32 anys. Així, ho ha confirmat aquest dilluns la pròpia RTVE en un comunicat. Blanco ja no tornarà a presentar l'informatiu del migdia de la cadena pública després de les vacances d'estiu.

La periodista hauria decidit abandonar els espais informatius per "cansament". Un desgast que també s'ha fet evident a les audiències i La 1 és la cinquena opció als migdies per darrera de TV3, Antena 3, Tele 5 i La Sexta. Fonts del seu entorn han explicat a El Confidencial que la periodista va pactar al seva sortida abans d'anar-se'n de vacances. Tot i això, seguirà vinculada a RTVE amb un nou espai encara per definir i que es farà oficial el 14 de setembre.

Per ara es desconeix qui serà el seu substitut i és que cal recordar que TVE segueix sense director d'informatius després de la dimissió de Pau Fons.

Ana Blanco és una de les cara més reconegudes de la TVE, cadena on hi treballa des de l'any 1990 i on ha presentat més de 7.400 edicions del Telediario. Al llarg de tots aquests anys ha passat per les diferents edicions i ha presentat diversos especials i nits electorals.

ETIQUETES:

Deixa un comentari