PRESENTADOR CATALÀ Josep Pedrerol: "No m'he sentit estimat a TV3. Jo faig xou i això sembla que no es porta a Catalunya"

Josep Pedrerol

El presentador de El Chiringuito de Mega ho ha dit en una entrevista a Catalunya Ràdio on ha parlat de l'èxit del seu programa

El periodista català Josep Pedrerol, presentador del programa esportiu El chiringuito de Mega i Jugones a La Sexta, va ser el convidat d'El suplement de Catalunya Ràdio d'aquest dissabte. Amb 56 anys, en fa 30 que viu a Madrid però assegura que ara difruta "més que mai de Barcelona" perquè "abans no anava ni a la platja".

Després del seu pas per Interconomía amb Punto pelota (2008-2013), l'any 2014 Atresmedia el va fitxar per replicar el programa i va sorgir El Chiringuito. Aquesta serà la 9a temporada (14a si és té en compte l'etapa prèvia) d'un espai convertit en una referència per als amants del futbol a Catalunya i a Espanya. Tan és així que tot i emetre's a un canal secundari com és Mega, quan perd el Reial Madrid l'audiència es dispara entre els espectadors catalans.

"L'audiència no em preocupa perquè anem bé. Però intentem que vagi millor, quan et relaxes pots caure. He vist casos de líders que s'han relaxat i han anat caient. Quan les coses van malament arriba el 'jefe' de torn i et diu el que has de fer", assegura el presentador.

Per Pedrerol l'èxit del programa es deu a les xarxes socials: "El Chiringuito" són 24 hores, 7 dies a la setmana". Tot i això, aquest any s'ha donat un descans i ha pogut fer vacances durant un mes. "He estat a les Canàries a Barcelona i a Los Angeles".

Precisament als Estats Units va rebre una oferta laboral difícil de rebutjar. "Em van oferir ser el cap d'esports de Bein Sports a Miami". Però no la va acceptar: El director general d'Antena 3 em va dir que agafés un taxi i anés a veure'l de seguida. I em va convèncer i vaig encertar. M'he adonat que a Espanya es viu molt bé".

El català també alerta que "la televisió és mentida". "Aquells que es pensen que et donaran la millor taula del restaurant tota la vida s'equivoquen. Hem d'assumir que quan deixes de sortir a la tele, seràs un ex i no et demanaran tantes fotos i les pots trobar a faltar", afegeix.

Crítiques a TV3

El de El Chiringuito també critica que TV3 no el miri amb gaires bons ulls. "No m'he sentit mai massa estimat. Només em van trucar del "FAQS". Crec que pensen que jo fai xou i a Catalunya això no es porta". Malgrat això, assegura que "no és un retret". L'única vegada que l'hem pogut veure a TV3 va ser al programa Crackòvia on va fer una aprició estel·lar al costat del seu imitador.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Rita

    Una servidora tampoc "t'estima", els "periodistes" de la teua corda que feu merda, i s'envolteu de frikies estupits i ensenyeu i informeu RES, sobreu en TV3 i en qualsevol altra tv seriosa. No us fa vergonya aixó que oferiu al public?

Deixa un comentari