PRESENTADOR Frank Blanco respon a les crítiques pel seu programa a Tele 5: "Sense 'haters' no ets ningú"

Frank Blanco a "Ya es verano" (Tele 5)

El presentador català fa balanç de les dues primeres setmanes al capdavant de "Ya es Verano" i de la seva renovació a "El Circ" de 8tv

Frank Blanco, acaba de renovar per una nova temporada al capdavant d'El Circ de 8tv i lidera les tardes del cap de setmana a Tele 5 amb Ya es verano. Aquest dissabte, el presentador de Mollet ha concedit una entrevista a FormulaTV on ha repassat les dues primeres setmanes a la cadena privada espanyola, abans del seu retorn a Catalunya a partir del setembre.

El català ha començat valorant el seu primer any a 8tv. "És una de les experiències professionals més reconfortants que he tingut perquè pensa que en aquest programa, a més de ser presentador, soc el director, el productor executiu, i si cal escombro el plató. Que una cosa que porta un segell tan teu, encara que tinc un equipàs amb mi, hagi funcionat tan bé i que tingui tan bona salut és un orgull en tots els sentits", ha assegurat.

Sobre si prefereix treballar en una cadena per a tot l'estat espanyol o en una autonòmica, Blanco no té manies. "El que prefereixo és que el projecte m'agradi. Ja fa temps que no li dono molta importància a la difusió o l'abast dels programes. L'important és si m'ho passo bé, si m'agrada el que fem, si crec que està bé. La difusió és el de menys".

Tot i això, reconeix ser una mica esclau dels resultats d'audiència. "Jo soc molt friki de les dades d'audiència. Li dedico molta estona al dia perquè tinc molta curiositat en saber el què ha interessat més", assegura.

"Només tinc un tatuatge i no és un 8"

El que de moment sí té clar és que no es tatuarà el número 8 de 8tv, com així van publicar les xarxes de la cadena catalana el dia de la seva renovació. "Va ser una broma del Comunity Manager, desmenteixo que aquesta clàusula existeixi en el contracte. Jo només tinc un tatuatge que és una zeta de Zapeando. No descarto tatuar-me el 8, però veurem quines condicions s'haurien de donar. Potser és el dia que arribem al 8% d'audiència".

L'amo de 8tv, Nicola Pedrazzoli amb Frank Blanco

Retorn a Tele 5: "M'agrada la televisió que fa"

Sobre el seu retorn a Tele 5, Blanco reconeix que és una cadena amb la qual se sent identificat. "Estic molt content perquè jo sempre m'he sentit identificat amb el que és Tele 5. A mi m'agrada fer la televisió d'entreteniment que fa". Malgrat tot, desconeix si seguirà a partir del setembre a la privada espanyola.

"Ya es verano" (Tele 5)

Respon a les crítiques: "Si no tens 'haters' no ets ningú"

El nou espai de Blanco a Tele 5, va ser molt criticat fa uns dies arran de la presència a plató de dues dones que es disputaven quina de les dues tenia els pits més grans. El de Mollet treu ferro a l'assumpte: "A mi m'encanta que hi hagi crítiques. En la meva professió et diuen 'si no t'imiten, no ets ningú'. Si no parlen malament de tu a les xarxes, si no tens 'haters', no ets ningú. Això forma part de la normalitat i ho hem de gestionar amb normalitat".

ETIQUETES:

Deixa un comentari