Amenaces, prepotència i trampes al programa més tens de "Joc de cartes" al Maresme

Marc Ribas inspeccionant unes braves

El tercer episodi del programa de Marc Ribas a TV3 busca la millor guingueta de platja: "Hi ha un pèl al plat"

Nou programa del Joc de Cartes Estiu de Marc Ribas en aquest cas a les platges del Maresme. Els protagonistes van ser les guinguetes o els també anomenats xiringuitos de platja, un clàssic de l'estiu. El xef en va visitar tres per demostrar que no només són un lloc de passada. O potser sí…

Va ser en el tercer episodi d'aquesta temporada que ha començat amb unes xifres d'audiència de rècord i amb polèmica inclosa. Cada setmana el programa aconsegueix més audiència i també més comentaris a les xarxes. La ruta d'aquest dimecres va començar a l'Anchor Point Beach Bar de Pineda de Mar, on l'Alejandro Moreno i el Juanjo Marcos van assegurar que la seva màxima prioritat és mantenir el bon rotllo.

Marc Ribas olorant unes gambes

Tot i això, el Carlos, un dels concursants que més moments va protagonitzar, va trobar-se unes gambes amb una olor particular que va decidir deixar al plat. "Estan malament. No me les vull menjar". En efecte, eren congelades i segons va explicar el Marc, a vegades quan no són fresques els animals fan pipí i l'orina es queda a l'envasat i en recent el gust. Per aquest desagradable moment i per algun error en el servei, els seus companys els van puntuar amb un just 5,1.

L'Alejandro i el Juanjo de l'Anchor Point

El segon en obrir les seves portes va ser el Tiaré Beach Bar, també a Pineda i a només 300 metres del primer. Un local regentat pel Salvador Hidalgo, i la bona mà a la cuina del Víctor Serrano. El Carlos va tornar a deixar sense paraules als espectadors i al propi Marc quan de primer va demanar un 'chuletón' i de segon, un arròs. "Què passa?", va exclamar el noi. Però el drama el va viure la seva parella, la Rosó, que també va demanar un arròs i es va trobar un pèl al plat.

Un concursant es troba un pèl al plat

Malgrat aquest contratemps i un servei força erroni que es va quedar amb un 4,5 de nota, els plats van agradar força, especialment les postres. La nota final es va quedar en un acceptable 5,8.

Responsables del Tiaré Beach Bar

Amenaces, trampes i actitud prepotent

L'última parada va ser a Vilassar de Mar, al Déjà Vu Beach, on el Carlos Marín i la Rosó Vivo van provocar situacions de molta tensió. Per començar a la cuina, on es van trobar una olla "plena de merda". "A mi m'ha fet angúnia, se m'ha posat la pell de gallina", va dir un dels concursants. La sorpresa va arribar quan van remoure els baixos i van trobar l'olla del fumet amb un plàstic a dins i sense refrigerar.

olla amb un plàstic a dins al Déja Vu

Amb els comensals a taula, la Rosó, que va fer de cambrera va mostrar una actitud molt prepotent i reticent a les crítiques que van rebre alguns dels seus plats com un trinxat amb patates i ou incomprensible. "És un trinxat al nostre estil, no el que t'han ensenyat a l'escola de cuina", va dir la noia visiblement molesta.

Si tot plegat no era prou dramàtic, el Carlos, amb una actitud molt xul·lesca, va ser enxampat amenaçant als seus treballadors, després de veure que un dels seus cuiners havia manipulat els aliments amb les mans. "Et juro que us pegaré després, t'ho juro". Una actitud que va enfurismar a molts seguidors.

Com a colofó final, la parella de restauradors va ser captada per les càmeres del programa intentant rebaixar els preus del tiquet final. Un intent frustrat que va costar 290 euros a Ribas i a TV3, el més car dels tres que participaven.

Tot plegat va fer que els seus companys no tinguessin altre remei que deixar-los amb un suspens, amb una nota de 4,9.

A la confrontació final, els dos, lluny d'assumir les crítiques van seguir com si res: "Penso que ens mereixem un 8", va dir la Rosó. "No m'ho crec. Nosaltres tenim un Ferrari i ells un 600", va afegir el Carlos, abans de carregar contra un dels seus rivals. "No t'accepto la teva opinió. No ho saps ni explicar".

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Sergi

    Si us plau, reviseu els textes quan els passeu pel traductor..

Deixa un comentari