You are currently viewing <span>NOVETATS</span> Catalunya Ràdio anuncia el retorn de Les Teresines i incorpora als presentadors estrella de TV3
Les Teresines

NOVETATS Catalunya Ràdio anuncia el retorn de Les Teresines i incorpora als presentadors estrella de TV3

L'emissora pública presenta tots els fixatges i novetats de la temporada que arrenca el proper dilluns 29 d'agost

Catalunya Ràdio ha presentat aquest divendres la graella de la nova temporada que començarà aquest dilluns 29 d'agost. Ho farà coincidint amb la celebració del 40è aniversari i amb una nova direcció encapçalada per Jordi Borda. En una graella on no hi haurà gaires canvis, la principal novetat serà un podcast amb Les Teresines.

Serà una ficció sonora de 8 capítols de 30 minuts, que passarà diversos temes d'actualitat i d'interès social pel sedàs dels històrics personatges de TV3. Faran el programa de ràdio "Teresina Ràdio" amb la seva paròdia, la seva manera de retratar i de fer, i amb la simpatia i naturalitat que les caracteritza. 

Laura Rosel seguirà amb El matí de Catalunya Ràdio amb el repte de tornar a assolir el mig milió d'oients de temporades anteriors. Segons l'últim estudi d'audiència, Basté en té 656.000 i ella 438.000. Com a principal novetat, destaca la incorporació de l'actor Àngel Llàcer i el periodista Ricard Ustrell, que participaran a la part d'entreteniment del programa amb una petita secció d'una hora a la setmana: "Ni jo mateixa sé ben bé què faran, però tots dos saben comunicar molt bé", ha dit Rosel.

Per intentar sumar sinergies amb TV3, també hi tindran veu les dues presentadores estrella de la cadena, Helena García Melero i Agnès Marquès.

Als caps de setmana, El suplement, farà 35 anys en antena i Roger Escapa farà una gira per Catalunya i comptarà amb l'anàlisi de la nova corresponsal als EUA de TV3, Lídia Heredia. Pel que fa a una de les seccions de més èxit com és El comunista, es mantindrà amb Joel Díaz, tot i el seu fitxatge per conduir un nou late night diari a TV3.

Roger Escapa (Catalunya Ràdio)

Cal recordar que RAC1 també es manté líder amb el Via lliure de Xavi Bundó amb 437.000 oients els dissabtes i 482.000 els diumenges. Escapa, encara està per sota amb 336.000 i 323.000 respectivament.

Un dels altres fitxatges sonats serà el de Josep Maria Mainat, que tindrà una secció a La tarda de Catalunya Ràdio. "Va estar dubtant entre fitxar per Crims i per nosaltres, però ens l'hem quedat", ha dit en broma la presentadora de l'espai, Elisenda Carod en referència a la disputa amb la sexa exdona per un suposat intent d'assassinat. Entre els col·laboradors que seguiran destaca Jorge Javier Vázquez que "ja volia començar aquesta mateixa setmana", han explicat.

Deixa un comentari