Carles Costa, presentador del "TN Vespre": "És una feina de 24 hores al dia"

Carles Costa al "TN Vespre" (TV3)

El presentador del telenotícies més vist de Catalunya durant les vacances de Toni Cruanyes, explica com és treballar a l'estiu: "Tenim més feina"

Cada vegada que Toni Cruanyes s'agafa vacances, el periodista Carles Costa li agafa el relleu i es posa al capdavant del TN Vespre, l'espai més vist del dia a Catalunya. Tota una responsabilitat que Costa compleix amb una professionalitat i èxit absolut des de fa anys. Al març del 2020, en plena pandèmia de la Covid-19, Cruanyes va agafar la baixa de paternitat i Costa va presentar el TN Vespre durant quatre mesos d'actualitat frenètica. El TN del 13 de març del 2020 va ser el més vist de la història de TV3 amb 1.089.000 espectadors i un 37,2% de quota.

Aquest estiu, Costa segueix líder sense rival amb quotes del 30,0% i prop de mig milió d'espectadors. Un èxit descomunal que acabarà aquest divendres 19 d'agost. Dilluns tornarà Cruanyes i aquest dimarts, Costa va ser entrevistat al programa de Marco Chiazza a Onda Cero Catalunya on va parlar de la seva feina a TV3.

Carles Costa amb el llibre de Toni Cruanyes

És un dels pocs programes que s'emeten en directe durant els mesos d'estiu i que ha d'omplir una hora diària passi el que passi. "El directe m'agrada però és tens. Poden passar notícies d'última hora i canvis inesperats", explica el presentador. Costa també diu que encara que no ho sembli, a la redacció es treballa més que mai. "A l'estiu la gent es pensa que treballem menys i és tot el contrari. Hi ha molts companys de vacances i la durada del TN és la mateixa o fins i tot més llarga perquè tenim menys publicitat".

La corva d'audiència cada nit es dispara de 21h a 22h, com també ho fa l'adrenalina del seu presentador. "Quan s'acaba el TN, no puc adormir-me. Surto de TV3 súper excitat i arribo a casa revolucionat. Aleshores em poso a mirar que han fet les altres cadenes, després m'agafa gana… Fins passades les 3 no aconsegueixo adormir-me i l'endemà a les 9 ja estic aixecat i pendent de l'actualitat. És una feina de 24 hores".

Carles Costa al "TN"

Tot i això, reconeix que ho disfruta. "És molt xul·lo poder triar tu mateix l'escaleta. Encara que acabis el dia esgotat i no puguis dormir, quan el dia següent et lleves i veus la corva d'audiència et fa estar molt content de la feina".

ETIQUETES:

Deixa un comentari