CANVI RADICAL Xavi Coral, presentador del TN, deixa sense paraules amb un vídeo de l'any 1992: "No m'ho feu això"

Xavi Coral amb Marta Bosch i Raquel Sans al "TN Migdia" (TV3)

El conductor del telenotícies de TV3 apareix en un vídeo de fa 30 anys, lluint una cabellera rossa que impressiona als seus seguidors

Aquest dilluns 25 de juliol fa 30 anys de la inauguració dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992. Per aquest motiu, moltes cadenes i emissores de ràdio han volgut recordar aquesta efemèride històrica i com va ser la seva retransmissió. Una d'elles van ser les televisions locals, que per ajudar a donar una millor qualitat al senyal del Canal Olímpic de TV3 i TVE van deixar la seva emissió a negre.

El Canal Terrassa va ser un dels que es va sumar a la iniciativa i va avisar als seus espectadors durant la Festa Major de la ciutat dels canvis de graella pels JJOO. Xavi Coral, històric presentador del Telenotícies de TV3, era una de les cares de la cadena local. Era l'any 1992 i el periodista, molt jovenet va aparèixer molt diferent a la imatge a que llueix actualment amb una cabellera espectacular. "No m'ho feu això!", ha escrit el presentador en veure el vídeo a les xarxes.

"Mare meva que guapo", ha escrit una usuària, "Tothom té un passat", ha escrit un altre. El Xavi ens agrada amb i sense cabell. Així era el presentador fa 30 anys:

Coral, l'any 1992

De vacances a Menorca

No és l'única imatge del de TV3 que s'ha convertit en viral. Aquest cap de setmana, Coral que com cada cada estiu se'n va uns dies de vacances a Menorca, s'ha fotografiat amb alguns dels seus companys de professió. El lloc, el boníssim Cafè Balear del port de Ciutadella, tot un clàssic de l'illa. I a la imatge: Espartac Peran, Tian Riba i Pere Mas, entre d'altres, amb qui el del TN va treballar plegats al programa Divendres de TV3.

Una imatge que ja es tradició des de fa una pila d'anys: "El penúltim dissabte de Juliol sopem al Cafè Balear. Des de fa 12 anys. I és una meravella", ha escrit Coral al seu compte d'Instagram.

Xavi Coral amb, Riba, Peran i Mas al Cafè Balear de Ciutadella

ETIQUETES:

Deixa un comentari