You are currently viewing <span>NOVETAT</span> TV3 anuncia "Zona Franca", un nou late show diari amb el reporter de l'"APM?", Joel Díaz
Joel Díaz

NOVETAT TV3 anuncia "Zona Franca", un nou late show diari amb el reporter de l'"APM?", Joel Díaz

La cadena pública aposta per l'entreteniment amb un nou format per a les matinades de dilluns a dijous

TV3 ha anunciat aquest dimecres un altre dels plats forts de la graella de la nova temporada. A partir de l'octubre, la cadena pública recupera el late show diari amb Zona Franca, presentat pel còmic i reporter de l'APM?, Joel Díaz. Segons ha pogut saber elmondelatele.cat, l'espai s'emetrà de dilluns a dijous i no implicarà la cancel·lació del Més 324 de Xavier Graset, que tot i que s'havia especulat amb la seva continuïtat, seguirà cada nit al 324.

D'aquesta forma, TV3 recupera un dels gèneres d'humor amb més tradició a la televisió de tot el món, un clàssic que durant anys havia estat part fonamental de la graella, que es reinventa en un format descarat especialment adreçat al públic jove. Enrere queden espais mítics com La Cosa Nostra d'Andreu Buenafuente, Les 1.000 i una de Jordi González o el Set de nit de Toni Soler.

El presentador

Joel Díaz, fins ara reporter de l'APM? serà l'encarregat d'aixecar les matinades de la cadena pública amb el seu estil peculiar i inconfusible. Tot i l'exigència del show diari a TV3, Díaz continuarà les seves col·laboracions habituals a L'última hora de Catalunya Ràdio.

En canvi, el periodista abandonarà l'APM? pocs dies després que també ho fes el seu director, Guillem Sans. Sans ha fitxat per la productora de Toni Soler, Minoria absoluta com a cap de continguts, en substitució de Joan Rufas. Es dona la casualitat que Rufas, expresentador del Crackòvia, serà el nou productor de Zona franca. El periodista acaba de crear una nova productora, Atomic Beat, orientada a l'entreteniment a televisió, les plataformes, ràdio i digital.

Joel Díaz a l'"APM?"

Així serà el programa

Zona Franca combinarà els aspectes clàssics del late night: monòleg, sofà i taula, entrevistes, banda de música, esquetxos en directe, etc., amb el to transgressor i directe de Joel Díaz. I d'aquest to se'n desprèn el títol del show, un espai lliure on es diuen les coses pel seu nom, amb sinceritat, i on la moneda de curs legal és l'humor irreverent i canalla.

A banda de Joel Díaz, el programa comptarà amb els talents més atractius del panorama de la comèdia catalana. Un dels objectius de Zona Franca és acollir el millor humor català i, en paral·lel, servir com a viver dels nous còmics dels propers anys.

El Cap d'Entreteniment de TV3, Cristian Trepat ha celebrat l'anunci amb una advertència als espectadors: "Un espai reservat només per als més descarats, i que pretén recuperar l'esperit de les nits més gamberres de TV3".

Deixa un comentari