DIJOUS A LA NIT Torna "L'au pair", el programa de TV3 en què famosos fan de cangurs de nens

Tomàs Molina a "L'au pair" (TV3)

En el primer capítol, els protagonistes seran l'actor Jose Corbacho i el meteoròleg Tomàs Molina

Una de les estrenes d'aquest estiu a TV3, és la segona temporada de L'au pair. El programa s'emetrà cada dijous després del TN Vespre i consta de cinc capítols. A cada episodi, dos famosos accepten el repte de convertir-se en el cangurs d'uns nens que ni coneixen ni han vist mai i amb qui hauran de conviure tot un dia.

El programa va generar una forta polèmica l'estiu passat arran d'una broma sobre el castellà. Va ser al tercer capítol amb una escena del famós Mag Lari. El mag va aparèixer disfressat de calamar i passava de parlar en català a castellà, perquè, segons va dir 'així semblo més dolent. Lari va ser acusat d'un delicte d'odi però la Fiscalia va acabar arxivant la denúncia.

Primer programa: "Fenòmens meteoro-il·lògics"

El Tomàs Molina capejarà el temporal a Girona davant l'Aina (9 anys), una nena que sempre vol tenir l'última paraula, el Lluc (6 anys), un nen amb moltes galtes i tota una colla d'amics ben peculiars. Un dia ple de sorpreses per a algú a qui no li agrada perdre el temps.

Al mateix moment però en un xalet de disseny a Cabrils (el Maresme), el Jose Corbacho farà de cangur de dos germans italocatalans, el Matteo (8 anys) i el Marcel (6 anys). Qui s'atreviria a deixar-li res de valor al Corbacho? És la casa més boja amb l'au-pair més boig.

Tomàs Molina a "L'au pair" (TV3)

La llista de famosos

En els cinc capítols passaran Jose Corbacho i Tomàs Molina, Carol Rovira i David Fernández, Laia Palau Lildami, Suu Llucià Ferrer Sara Roy Marc Clotet.

ETIQUETES:

Deixa un comentari