You are currently viewing <span>DE PEGA</span> Tele 5 de pega: Antena 3 li pren a Sonsoles Ónega i Jorge Javier Vázquez anuncia que ha de deixar de presentar
Sonsoles Ónega i Jorge Javier Vázquez

DE PEGA Tele 5 de pega: Antena 3 li pren a Sonsoles Ónega i Jorge Javier Vázquez anuncia que ha de deixar de presentar

El de Badalona anuncia que s'ha d'apartar durant almenys dues setmanes a causa de les seqüeles que li ha provocat la covid

Continuen els maldecaps per a Tele 5. Només dues setmanes després de la cancel·lació del programa Ya son las ocho, la cadena privada ha començat la setmana amb un nou contratemps. Atresmedia ha anunciat que ha fitxat a la periodista Sonsoles Ónega, actual presentadora de Ya es mediodía, per a fer-se càrrec d'un nou projecte a partir de la propera temporada.

El fitxatge inesperat arriba pocs dies després que Mediaset va anunciar que preparava un especial pel 50 aniversari de la reina Letizia i que estaria presentat per Sonsoles. Però la periodista ja no tornarà a sortir a Tele 5. Aquest dimarts, el català Marc Calderó agafarà les regnes de Ya es mediodía i a partir del setembre, Joaquín Prat deixarà El programa de Ana Rosa per fer-se càrrec de la franja de 13.30 a 15h i abandonarà també el programa de tarda a Cuatro, Cuatro al día.

El futur de Susanna Griso a Antena 3 en perill

Amb aquest moviment, totes les mirades se situen amb el futur professional de Susanna Griso a Antena 3. El seu matinal Espejo público, és un dels pocs programes que perd cada dia contra Tele 5. Griso podria ser rellevada per Ónega a partir del setembre. De moment tot són especulacions.

Jorge Javier de baixa

Per si això no fos poc, hores més tard, Jorge Javier Vázquez, ha entrat en directe a Sálvame per anunciar que ha d'apartar-se dels platós durant almenys dues setmanes per culpa de les seqüeles de la covid.

"Tinc una veu que no acabo de recuperar, i estaré fora com a mínim dues setmanes", ha explicat el de Badalona. "Tinc una laringitis post covid que m'impedeix parlar i per descomptat treballar. Ho dic perquè no se'm veurà en dues setmanes, estaré reclòs totalment i en repòs absolut de la veu. Ja els últims programes em costava fer-los i haig de parar inevitablement. Passen els dies i no em recupero", ha lamentat Vázquez.

Deixa un comentari