ESPAI MÍTIC Plega un històric de TV3 després de 18 anys en antena: "M'he buidat"

Logo de l'"APM?"

El director i la veu en off de l'"APM?" anuncia que abandona el programa i diu quin serà el seu futur: "Ja no té la força d'abans"

Dimissió sonada a TV3. Guillem Sans, la veu en off i director de l'APM? de TV3 ha anunciat que deixa el programa. El programa que està produït per la productora d'Antoni Bassas i que va néixer al 1995 com una secció d''El Matí de Catalunya Ràdio'. Al 2008, quan Bassas va ser acomiadat de Catalunya Ràdio, l'espai va desaparèixer de la graella de la ràdio. A TV3, en canvi, l'espai s'ha mantingut en emissió des de l'any 2004, quan es va estrenar amb un gran èxit d'audiència: un 24,2% de mitjana. Actualment, l'espai es manté líder tot i que amb menys quota: al voltant del 12%.

Guillem Sans ho va comunicar des del seu compte d'Instgram fa pocs dies amb un extens i emotiu missatge. "Moltes emocions, molts records, molts riures. Es clou una etapa que vaig començar quan encara era estudiant de periodisme a la universitat i em va sorgir la possibilitat de col·laborar amb el meu espai radiofònic preferit: "Alguna Pregunta Més? a El Matí de Catalunya Ràdio". Un somni fet realitat malgrat que jo havia començat a treballar en el món del periodisme esportiu uns mesos abans. El 15 de juliol, tanco una etapa de més 20 anys. M'he buidat. M'ho he passat molt bé; he rigut, he patit i en algunes ocasions també he plorat."

Instagram de Guillem Sans

El futur de l'APM? a TV3

La veu de l'APM? també va passar pel programa d'Abert Om a RAC1, Islàndia per explica el perquè del seu adéu. Després de 18 anys a TV3, l'APM? sembla que encara té corda per estona. "Hem passat per totes les franjes i dies i hem sabut resistir", va explicar Sans.

I ara què? Sans s'explica: "Per diversos motius arribes a un punt de cansament. Necessitava nous reptes. Fa temps que li vaig dir a l'Antoni Bassas que deixava el programa i la productora Alguna pregunta i començo a un altre lloc. Seré el cap de continguts a Minoria absoluta". És a dir que treballarà a les ordres de Toni Soler.

Guillem Sans a RAC1

Sobre el futur del programa, que ningú pateixi: "L'APM continua tot i que no té la força de fa un anys. Ara té més força en digital".

ETIQUETES:

Deixa un comentari