Enganxen a Paz Padilla amb un nou amor i "Sálvame" reacciona: "Quina ironia"

"Sálvame"

El programa de Tele 5 va tornar a parlar de la presentadora després de la disputa pel seu acomiadament i posterior reincorporació a Mediaset

Dos anys després de la mort del seu marit a causa d'un càncer, Paz Padilla s'ha tornat a enamorar. Així ho van revelar les imatges fetes públiques per la revista Semana d'aquest dimecres, en que la presentadora apareixia en un llac de Madrid, fent-se petons amb un home. Una notícia que va replicar Sálvame, que d'aquesta manera, va tornar a parlar de la còmica, ara que el grup privat l'ha reincorporat a la seva plantilla, després del seu acomiadament que va acabar als tribunals.

L'anunci de la seva reincorporació es va produir el mateix dia en què havia de celebrar-se el judici entre Mediaset i l'artista per acomiadament improcedent, el 10 de juny. Tot i això, encara es desconeix quin serà el seu futur professional a la cadena. De moment, el primer pas va arribar aquest dimecres a la tarda, després que els mitjans posessin nom al nou amor de Padilla: es tracta de Fran Medina, guàrdia civil i fotògraf.

Sálvame va tornar a parlar de la seva ex-companya. La primera en comentar les imatges va ser Terelu Campos: "Em posa especialment contenta veure a Paz feliç. Crec que és un pas endavant a la vida". Tot i això va reconèixer que l'havia agafada per sorpresa: "No en sabia res".

Kiko Hernández també va defensar a la presentadora de les crítiques que ha rebut per haver refet la seva vida en poc temps i quan encara representa l'obra de teatre "El humor de mi vida", en referència al seu exmarit. "És que no té dret a ser feliç quan li doni la gana?", es va preguntar el col·laborador.

"M'alegra molt que estigui il·lusionada i que tingui motius per a somriure. Però quina ironia, perquè Paz amb els fotògrafs sempre ha estat molt crítica, no sé quina opinió en tindrà ara", va dir Kiko Matamoros.

Paz Padilla amb un home a la revista Semana

ETIQUETES:

Deixa un comentari