SETEMBRE La Sexta s'encomana a Alfons Arús i "Aruser@s" també s'emetrà els dissabtes a la tarda

Alfons Arús

La cadena privada d'Atresmedia fia la seva sort al presentador català per rellançar el cap de setmana

Si hi ha un presentador que gairebé tot el que toca es transforma en un èxit és Alfons Arús. La Sexta ho va saber veure i quan la 8tv del Grup Godó començava a fer aigües, el va fitxar, després d'anys com el més vist de 8tv amb el mític Arucity's. Ara, la cadena privada ha decidit donar-li encara més temps. A partir d'aquest setembre, el presentador català també farà programa en directe els dissabtes a la tarda.

Una notícia que va confirmar la col·laboradora del programa, Angie Cárdenas al seu compte d'Instagram: "A partir del setembre també farem Aruser@s els dissabtes a la tarda amb el mateix format". Segons el periodista de RAC1, Rocco Steinhäusser, Arús i companyia començaran la nova aventura el dia 10 de setembre. Amb aquest moviment, La Sexta intentarà rellançar la franja del cap de setmana, un dels seus punts febles.

I és que si es tenen en compte les dades d'audiència, el programa ha estat líder de la seva franja amb un 19,8% de quota a Catalunya (amb màxims del 30%), tres punts més de la mitjana a Espanya, un 16,8%. És a dir, Arús ha aconseguit ser el més vist dels matins per damunt d'Ana Rosa Quintana, Lídia Heredia i Susanna Griso tot i fer el programa en una cadena secundària com és La Sexta.

El salt d'Arús a la tarda de dissabte, implicarà que el comunicador tindrà programa en directe sis dels set dies de la setmana. De fet, fa un any, ja va sonar amb força per rellevar al concurs Ahora caigo a Antena 3 i a la tardor de 2019, va provar sort al prime time d'Antena 3 amb Arusitys Prime, tot i que només va durar dues setmanes.

ETIQUETES:

Deixa un comentari