You are currently viewing <span>COMPLICITAT</span> Pilar Eyre revela la relació entre el rei emèrit i Pujol: "Era increïble!"
Pilar Eyre al "Tot es mou" (TV3)

COMPLICITAT Pilar Eyre revela la relació entre el rei emèrit i Pujol: "Era increïble!"

La periodista també va analitzar les noves investigacions d'Hisenda a Joan Carles que hauria rebut vinculats a les seves caceres

Joan Carles I havia de tornar aquest cap de setmana a Sanxenxo (Galícia) per presenciar un altre campionat de regates. Però segons han apuntat diverses fonts, sembla que l'emèrit hauria desistit i es quedarà a Abu Dhabi. El seu fill Felip VI sap que per preservar el seu regnat, les imatges del seu pare en veler i sense donar explicacions no li fan cap favor. Només cal recordar la resposta que el rei exiliat va llançar als periodistes que li van preguntar pels escàndols que el rodegen: "¿Explicaciones de qué?".

Per si no fos poc, aquesta setmana Joan Carles ha vist com se li han tornat a complicar les coses amb l'obertura de noves investigacions sobre els regals que hauria rebut en les caceres que va fer des de l'any 2012. A tot això se li suma el judici que haurà d'afrontar l'1 de juliol al Regne Unit, per una demanada de la seva ex-amant Corinna, per assetjament i injuries.

La periodista Pilar Eyre, una de les més directes i crítiques amb l'emèrit va anar aquest dimecres al Tot es mou de TV3 per dir-hi la seva. I com sol ser habitual en ella, no es va mossegar la llengua: "Joan Carles sempre parla de la pàtria, però crec que és un gran egoista. Té el seu domicili fiscal a Abu Dhabi perquè no se'l pugui investigar".

"Hi ha un trencament familiar?", va preguntar Helena Garcia Melero. "Sí, segur. Feli VI ha matat al pare", va respondre Eyre. "El que ha fet el rei emèrit ha beneficiat al seu fill, l'ha convertit en víctima", va afegir.

Pilar Eyre al "Tot es mou"

Jordi Pujol i el rei emèrit

El passat dissabte, el FAQS va convidar al fill de l'expresident Jordi Pujol, Josep Pujol Ferrusola a qui van preguntar per la relació del seu pare amb el rei emèrit. "No tenen res a veure. Pujol és un home modest i auster. El món del luxe no li ha interessat mai". Eyre, es va confessar amiga íntima del fill de Pujol: "Se li dona fantàsticament bé la televisió. L'heu de fitxar a la nova temporada del Tot es mou!".

Sobre si es pot comparar a Joan Carles amb Pujol, Eyre es va mostrar contundent tot i no ser independentista: "Josep Pujol em va dir que està molt dolgut per aquesta comparació. Diu que han aconseguit barrejar-ho tot i que la gent es cregui que tothom participa del mateix".

Sobre com era la relació entre Pujol i l'emèrit va revelar que es portaven estupendament bé. "Era increïble. Pujol ens deia que Joan Carles era l'únic que tenia alguna sensibilitat amb Catalunya. Tenien molta complicitat. El 23F la primera persona a la que va trucar el rei va ser a Pujol quan li va dir: "Tranquil, Jordi, tranquil"".

Eyre també va explicar una trobada recent amb l'expresident: "El vaig anar a veure al seu despatx del carrer Calàbria, una cosa molt modesta i em va dir: 'Escolti, això de les dones aquestes del rei què?' És un tafaner però ara viu molt aïllat".

Deixa un comentari