You are currently viewing <span>FENOMEN</span> La Núria derrota a la Scorpio a la primera semifinal d'"Eufòria"
Scorpio i Núria a "Eufòria" (TV3)

FENOMEN La Núria derrota a la Scorpio a la primera semifinal d'"Eufòria"

Amb un nou rècord de més de 75.000 vots, el programa anuncia un segon concert al Sant Jordi i situa al Triquell com a finalista

La primera semifinal d'Eufòria va arrencar amb moltes novetats. Per començar, l'anunci d'un segon concert al Palau Sant Jordi el 17 de juliol. Però la gala 11 va estar centrada en els sis concursants que segueixen en la cursa que van haver de donar el millor de sí per seguir en el tram definitiu. A diferència de les altres gales, els finalistes van cantar dues vegades: en solitari -com fins ara- i en parella. A més, els 10 exconcursants van tornar a l'escenari per fer els cors dels semifinalistes.

Pel que fa al jurat, va canviar la seva mecànica i va decidir els dos nominats al final de la nit. Així, el Triquell va ser el favorit de la nit i ja té garantit el pas a la final del 17 de juny, la Núria i la Scorpio es van haver de sotmetre al vot del públic. Per tant, ja han quedat definits els noms dels 5 concursants que passen a la segona semifinal del 10 de juny.

Els coaches i el director musical

Rècord d'audiència

Amb 326.000 espectadors i un excel·lent 20,8% de quota, la gala va fer el rècord històric d'audiència i va doblar a La Voz Kids d'Antena 3 (10,7%). Per franges d'edat, va arrasar entre els més joves: un 36,6% a la franja de 4-12 anys, un 34,1% (13-24) i un 26,7% (25-44).

La decisió del públic

Amb un nou rècord de 75.784 vots recollits, els espectadors de TV3 van decidir que la concursant salvada fos la Núria, de la Garrotxa amb un 63% dels vots, davant del 37% de la Scorpio.

Les actuacions

Individuals

El Triquell, favorit a la gala 10, va tornar a impressionar amb "Grace Kelly", de Mika. Va ser el primer en actuar i el jurat va polsar el botó de primer favorit de la nit. Una condició que va mantenir fins al final del programa i que el va situar com a primer finalista del programa.

La Mariona, la única concursant que mai ha estat en zona de perill, va fer una cançó d'una pel·lícula de Disney, "On aniré", l'adaptació al català de "How far I'll go", de la pel·lícula "Vaiana". Tot i això, no va ser suficient per treure-li el seient de favorit al Triquell.

L'Edu, va escalfar el plató amb "Sex bomb", de Tom Jones. I ho va clavar amb la millor afinació des que és al programa, com així ho va apuntar el jurat.

L'Edu

El Pedro, salvat de ser expulsat amb un 73% dels vots a la darrera gala, va cantar "Tornarem", de Lax'n'Busto. El jurat va notar-lo "una mica trist" i va intentar pujar-li els ànims recordant-li tot el que ja ha aconseguit. La Núria va fer una cançó ideal per sortir a escena a jugar i divertir-se, "Only girl (In the world)" de Rihanna. Però el jurat va notar algun error en l'afinació tot i la seva gran posada en escena.

La Scorpio va ser la darrera en actuar i va sorprendre amb l'aparició del seu nòvio, el Marc, que li va fer de ballarí amb "Fuego", d'Eleni Foureira. Tot i alguna petita desafinació, l'actuació va captivar al jurat.

La Scorpio amb el seu nòvio

Duets

La Núria i la Scorpio van arrasar amb "Tell him", un tema popularitzat per dues de les millors veus femenines de la història: Barbra Streisand Céline Dion.

El Pedro i el Triquell van fer "Under pressure", de Queen David Bowie i van demostrar que fan bona parella a l'escenari. Però el jurat es va fixar amb el cos musculat del Pedro i el Marc Clotet va reptar al Lildami a fer flexions.

Pedro, Marc i Lildami fent flexions a 'Eufòria'

L'Edu i la Mariona van cantar junts amb una balada romàntica: "La gent que estimo", d'Oques Grasses Rita Payés. Els dos concursants van reconèixer que no tenen cap relació, tot i que es porten molt bé. "Feu una parella tan bonica", va etzibar Marta Torné.

Deixa un comentari