TALENT MUSICAL La Nina torna a TV3 amb "A2Veus"

Nina

El concurs musical incorpora moltes novetats, com un campus de formació

A2Veus torna a TV3 amb una segona temporada plena de novetats, entre les quals destaca el fitxatge de la cantant Nina, com a presentadora. A banda de conduir el programa, la Nina hi tindrà un paper fonamental perquè es convertirà en la guia dels participants al concurs. Serà ella qui els orientarà en el seu procés de formació i també serà a ella a qui hauran de demostrar els avenços que fan i la seva vàlua.

Gairebé 300 persones es van presentar als càstings preliminars. En aquesta segona temporada, els aspirants concursaran per cantar al costat de Ginestà, Buhos, Suu i Ramon Miravet.

20 concursants

D'aquest càsting inicial s'han seleccionat quatre aspirants per a casa episodi i grup o artista. En total vint concursants que, com a gran novetat de la segona temporada, hauran de conviure uns dies en una masia. Allà es coneixeran, es formaran al costat de la Nina i d'altres professionals del sector, i prepararan la cançó que hauran de defensar i cantar al costat del seus ídols si finalment són escollits.

La Nina

Durant tres dies els vint concursants conviuran junts, però els quatre aspirants de cada capítol competiran per separat. Així, cada un dels episodis del programa se centrarà en un grup o cantant i a descobrir com els aspirants a cantar amb ells s'han preparat la cançó.

El procés de formació inclourà diferents fases d'eliminació. Una primera fase quan encara siguin a la masia, en què se n'eliminarà un aspirant; i una segona fase ja a fora, en una audició cara a cara amb la Nina, què n'eliminarà un altre. Finalment, els dos finalistes de cada episodi viatjaran a un paratge espectacular de Catalunya on coneixeran els seus ídols. Serà allà mateix on el grup decidirà amb qui dels dos vol cantar i on finalment compartiran escenari.

La Nina torna a TV3 

Després de sorprendre com a jurat de la semifinal d'Eufòria, la Nina torna a TV3 amb un espai propi. La seva carrera artística ha transcorregut durant 40 anys entre el teatre, la música i la televisió, amb aparicions destacades en programes i sèries de la cadena, com a "Pedralbes centre" (1995), "Pluja d'estrelles" (1993), "Nissaga de poder" (1996), "Bojos pel ball" (1998), "100 anys de cançons" (1999), "Les teves cançons" (2000) o "Mania" (2007), entre d'altres. Actriu de musicals d'èxit com "Mamma mia", també va ser la directora de l'acadèmia d'Operación Triunfo de la primera a la tercera edició.

Actualment dirigeix Nina Acadèmia, un centre que acull un projecte pedagògic per a l'educació, entrenament i rehabilitació de la veu a partir d'exercicis del mètode Pilates.

ETIQUETES:

Deixa un comentari