ÈXIT ABSOLUT La Mariona, guanya la final d'"Eufòria" amb el 61% dels vots

La Mariona, guanyadora d'"Eufòria"

El Triquell queda en segon lloc amb un 39% i la Núria queda tercera, en una final amb nou rècord amb més de 306.000 vots

El Triquell, la Mariona o la Núria, només un d'ells podia guanyar el concurs revelació de la temporada a TV3, Eufòria. El programa va arribar al seu clímax final amb una gala amb moltes sorpreses. Va començar amb una obertura musical espectacular a vista de dron des dels exteriors dels Estudis de TV3 amb els 16 concursants cantant "Euphoria", de Loreen.

Amb un nou rècord de més de 306.000 vots i després de 12 setmanes d'esforç i espectacle, tot va quedar entre dos noms: la Mariona o el Triquell. Finalment la guanyadora va ser la Mariona amb el 61% dels vots, per davant del 39% de suports que va aconseguir el Triquell. La de Valls, que mai havia estat en zona de perill, va fer realitat els pronòstics i es va endur un triomf que gairebé tothom donava per fet. Ara tindrà dret a un contracte discogràfic, cantarà amb el Miki Núñez la cançó de l'estiu de TV3, i participarà en el disc de La Marató.

Als pobles dels 3 finalistes, van seguir la final a través de pantalles gegants. A la plaça del Blat de Valls d'on és la Mariona, a Santa Pau (La Garrotxa) van donar suport a la Núria i a Sant Quirze del Vallès van seguir al Triquell.

L'elecció del guanyador va constar de dues rondes. En la primera, el Triquell va cantar "Pump it", de Black Eyed Peas, la Mariona va fer "La mare", de Dyango i la Núria "Who you are", de Jessie J. Però un dels moments més espectaculars de la gala va ser l'actuació sorpresa dels membres del jurat i els coaches a dalt de l'escenari, fent un popurri d'algunes de les millors actuacions del programa.

Lildami, Elena Gadel, Marc Clotet, Jordi Cubino, Carol Robira, Daniel Anglès i Albert Sala, també es van sotmetre a la valoració dels tres finalistes des de les cadires del jurat. Òbviament tot van ser felicitacions, cares de sorpresa i moltes emocions.

La Núria, tercera finalista

Amb un nou rècord de 167.000 vots, la concursant que va recollir menys vots, un 25%, i per tant, va quedar en tercer lloc va ser la Núria. Aquest va ser el moment:

A la segona ronda els dos concursants més votats, van tornar a cantar, aquesta vegada un tema escollit pel programa: El Triquell va fer "Ull per ull" d'Adrià Puntí i la Mariona "Physical" de Dua Lipa. Les votacions es van tornar a obrir i els espectadors van decidir ara sí, el guanyador del concurs.

El Triquell i la Mariona

La Mariona arrasa

Amb una suma total de més de 306.000 vots i després de 12 setmanes d'esforç la Mariona es va imposar amb el 61% dels vots, per davant del 39% de suports que va aconseguir el Triquell. La de Valls, que mai havia estat en zona de perill, va fer realitat els pronòstics i es va endur un triomf que gairebé tothom donava per fet.

El Miki i la Mariona presenten la cançó de l'estiu de TV3: "Llums de mitjanit"

El copresentador i la guanyadora van interpretar per primera vegada la que serà la cançó de l'estiu de TV3 i que es diu "Llums de mitjanit". Sens dubte un dels temes més escoltats cada any a Catalunya.

La direcció de TV3 entre ovacions

Tot i ser divendres i ben entrada la matinada, molts dels responsables de TV3 estaven a les instal·lacions de la cadena seguint el desenvolupament de la gran final. L'èxit d'audiència, repercussió i bons crítiques van fer que quan es va acabar la gala, els màxims directius van congratular-se amb grans aplaudiments.

ETIQUETES:

Deixa un comentari