You are currently viewing 5 sèries LGTBI per celebrar el dia de l'Orgull

5 sèries LGTBI per celebrar el dia de l'Orgull

Per Toni de la Torre

Celebrem el dia de l'Orgull amb una selecció de les sèries de temàtica LGTBI més recents. Començant per Heartstopper, que ha estat el fenomen de l'any en aquest àmbit, però també amb joies menys conegudes com la sèrie trans Rurangi.

Heartstopper

Què és? Una sèrie sobre l'enamorament entre dos nois adolescents. És l'equivalent d'una comèdia romàntica comercial amb els dos protagonistes homosexuals.
Temporades: 1
Plafaforma: Netflix

Ara és el moment

Què és? Una sèrie francesa que posa el focus en l'activisme LGTBI. És una sèrie més obertament reivindicativa i política que la majoria sobre la mateixa temàtica.
Temporades: 3
Plafaforma: Filmin.

Rurangi

Què és? Una sèrie sobre la transició de gènere que posa el focus en les conseqüències a llarg termini que té aquesta decisió en la relació directe amb la família.
Temporades: 1
Plafaforma: Filmin.

Gentleman Jack

Què és? És una sèrie sobre la valentia que implica viure la pròpia sexualitat de forma transparent quan aquesta és considerada condemnable pel context.
Temporades: 2
Plafaforma: HBO Max.

Dead End: El parque del terror

Què és? És una sèrie d'animació infantil amb un protagonista trans. Tota una fita per a les sèries dirigides a la canalla, fonamental per viure aquests temes amb normalitat.
Temporades: 1
Plafaforma: Netflix

Deixa un comentari