"Supervivientes" expulsa a la seva primera concursant i Matamoros no aixeca cap

Charo i Rubén a "Conexión Honduras" (Tele 5)

La concursant posa punt i final al concurs mentre Rubén Sánchez Montesinos aconsegueix es manté per segona setmana com a paràsit.

Primera expulsió definitiva a Supervivientes 2022. Va ser durant el programa "Conexión Honduras" d'aquest diumenge a Tele 5, que va començar amb un sentit homenatge a José Luis Losa, guanyador de l'edició del 2017 i que ha perdut la vida aquest cap de setmana.

El programa també va comptar amb un fet inèdit i és que va decidir anunciar l'expulsat a la nit dels diumenges, enlloc del seu dia habitual, a la gala dels dijous amb Jorge Javier Vázquez. Charo Vega i Rubén Sánchez Montesinos, es disputaven la seva permanència des de "playa Parásito", on convivien aïllats de la resta de concursants. L'audiència finalment es va decantar per fer fora a Charo Vega, després que aquesta patís un atac d'ansietat durant la darrera gala. Així, es converteix en la primera expulsada 17 dies després de l'arrencada del reality a Hondures.

Kiko Matamoros segueix sense aixecar cap

Un dels protagonistes de l'edició és el col·laborador de Sálvame, Kiko Matamoros, que aquest diumenge va tornar a patir durant la prova amb els seus companys. A més va rebre un dard del presentador Ion Aramendi durant una rèplica seva: "Kiko no m'ensenyis com funciona el programa que ja me'l conec".

ETIQUETES:

Deixa un comentari