DESASTRE "Masterchef" viu una nit per oblidar: Cancel·la una prova i expulsa a dues concursants

Teresa i Patricia a "Masterchef" (La 1)

Els membres del jurat es van mostrar incrèduls amb els plats i van decidir fer fora a Patricia i Teresa

Fracàs absolut al Masterchef d'aquest dilluns que va tenir un final inesperat. A banda de suspendre la prova inicial pel desastre generalitzat, el jurat va expulsar a dues de les seves aspirants: Patricia i Teresa. La nota positiva va ser el retrobament de molts dels participants de les diferents edicions del talent culinari en la prova d'exteriors.

Prova suspesa per primera vegada

La primera prova va tenir a l'ou com a ingredient principal. Els aspirants, dividits en tres equips, van haver de fer una cursa de relleus per elaborar uns ous benedictins amb salmó fumat, una quiche, un suflé de formatge emmental i un flam d'ou. Però el resultat no va ser l'esperat i el grup que havia d'elaborar el flam no se'n va sortir. "Portem 3 hores i 45 minuts per a fer un flam, cancel·lem la prova", va dir Pepe Rodríguez. "Crec que mai ha passat. No sabeu fer un simple flam, és vergonyós!", va afegir Jordi Cruz, abans de comunicar que decidien cancel·lar la prova per primera vegada a la història del programa.

Prova d'exteriors amb tots els exaspirants del programa

El programa es va traslladar a Sanlúcar de Barrameda (Cadis) per a una prova d'exteriors molt especial amb la presència de més de 140 aspirants de totes les edicions. Maribel (aspirant de la primera edició) va exercir de capitana del grup format per Jokin, Patricia, Julia, María El, David i Teresa, i Ofelia (Masterchef 9), va dirigir a Claudia, Yannick, Verónica, Adrián i Luismi.

Així, els dos equips van haver de cuinar un menú degustació de sis tapes amb productes locals. Però totes les mirades es van centrar en l'actuació d'Ofelia, que va deixar anar un desafortunat comentari. "No siguis garrepa que no ets català", va dir a un dels concursants.

Doble expulsió inèdita

Jokin, Patricia, Julia, María Lo, David i Teresa van tornar a les cuines amb els davantals negres. El repte era aparentment senzill: elaborar un plat de pasta fresca, en 30 minuts. Tot i això, el jurat va quedar horroritzat amb el plat que els va presentar Patricia que semblava "ciment i xiclet". "És un plat fallit, ple de defectes", va sentenciar pepe Rodríguez.

L'altre desastre el va presentar Teresa. "La pasta està sense acabar, està cru", va dir el jurat. "Això pinta mol malament", va respondre la noia. L'únic que es va salvar amb una mica de dignitat va ser Adrián.

Després de la deliberació del jurat, Pepe va sentenciar: "L'aspirant que no continua a les cuines de Masterchef és Patricia i Teresa. Sí, les dues. crec que heu fet els pitjors plats de la prova amb diferència". Una notícia que va deixar en estat de shock a la resta de concursants. Així, les dues noies es van convertir en la sisena i setena expulsades de l'edició, que a Espanya va aconseguir el rècord de la temporada amb un 15,0%, però a Catalunya va caure a un 9,6%. Les nits dels dilluns són de Crims.

ETIQUETES:

Deixa un comentari