DES DE TORÍ Especial a TV3 per la final de la Champions del Barça femení

Rua de l'equip masculí

La cadena pública emetrà abans del partit, imatges mai vistes dels jugadors del Barça a la sèrie "Matchday"

TV3 i TVE han adquirit a DAZN els drets d'emissió de la final de la Lliga de Campions femenina de futbol, entre el Barça i l'Olympique de Lió. Aquest dissabte 21 de maig, a les 19h, l'equip femení del Barça de futbol jugarà la final al Juventus Stadium de Torí i els espectadors catalans el podran veure en obert i en català. TV3 farà un desplegament propi de les grans ocasions amb una programació especial, que començarà divendres i s'allargarà fins després del partit.

El Barça pot tornar a fer història revalidant el títol de campiones d'Europa. Serà la tercera final europea de les blaugranes en els últims quatre anys, la segona de consecutiva.

La programació especial

La programació especial arrencarà a les 11.40, amb l'emissió de la sèrie documental "Matchday", amb les imatges mai vistes dels jugadors del Barça. A les 13.50h, des del Juventus Stadium, començarà un programa especial, conduït per Marta Carreras, en què es veurà l'arribada dels milers d'aficionats que hi haurà a Torí. I a les 16h, i de manera ininterrompuda fins que comenci el partit, s'emetran els dos últims capítols de "Matchday" i tota la informació prèvia de l'enfrontament.

A les 19, la gran final

A les 19h, el partit a TV3, TVE i DAZN.

Pantalla gegant a Barcelona i Mollet

Segons ha confirmat el Barça, la ciutat de Barcelona instal·larà una pantalla gegant per veure la final de la Champions al centre de la ciutat, a la plaça de Catalunya. També a la ciutat de Mollet del Vallès, d'on és Alexia Putellas, s'instal·larà una pantalla gegant que se situarà a la pista exterior del pavelló municipal Riera Seca.

Rua en cas de victòria

L'alcadessa de Barcelona, Ada Colau, ha confirmat una rua si les blaugranes guanyen la final de la Champions. La rua està prevista per a diumenge a la tarda i el recorregut previst és des del passeig de Colom fins a la plaça Sant Jaume, amb visites tant a l'Ajuntament com al Palau de la Generalitat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari