SÍ, XEF El "Cuines" fitxa a Arnau París, guanyador de "Masterchef 9"

Marc Ribas i Arnau París

A partir del dilluns 23 de maig, el cuiner s'uneix a l'equip del programa de TV3, juntament amb Marc Ribas i Gessamí Caramés

El planter de cuiners de TV3, s'amplia amb un fitxatge inesperat. El Cuines, un dels programes que més audiència fa cada migdia a TV3, incorpora a l'equip el cuiner Arnau París. El noi s'uneix a l'equip, juntament amb Marc Ribas i Gessamí Caramés, amb una proposta de receptes que anomena "pim-pam".

El programa que des de fa setmanes ja no es grava als Estudis de TV3 a Sant Joan Despí, seguirà amb noves receptes diàries i donarà aire al seu xef estrella, Marc Ribas, que es troba en ple rodatge de la nova temporada de Joc de Cartes. Així, partir del dilluns 23 de maig, Arnau París s'encarregarà de preparar plats senzills i ràpids per al dia a dia, d'aquells per a quan no hi ha temps, però es vol menjar bé. L'Arnau proposa receptes de coccions curtes i sense preparacions prèvies, perquè ningú tingui excusa per no entrar a la cuina.

Guanyador de "Masterchef 9"

Barceloní d'arrels lleidatanes, enamorat de la cuina i format al prestigiós Basque Culinary Center de Sant Sebastià, l'Arnau es va donar a conèixer al gran públic com a guanyador de la novena edició del talent show culinari "MasterChef". Enèrgic i vital, l'Arnau es posa darrere els fogons amb ganes de passar-ho bé i de fer-ho passar bé a l'espectador. Però, sobretot, d'animar tothom a cuinar receptes a l'abast de tots els públics

ETIQUETES:

Deixa un comentari