Un altre adéu a TV3: presentador del telenotícies fitxa pel Govern

Jordi Eroles

Jordi Eroles, periodista de política de la cadena, s'incorpora a la conselleria d'Acció Exterior de la Generalitat

Els canvis a TV3 no s'aturen. El més destacat arribarà el proper 27 d'abril, quan Vicent Sanchis serà cessat per la nova direcció de la CCMA. Però no serà l'únic, Lídia Heredia, ja ha comunicat al seu equip que vol deixar 'Els matins' i Toni Soler, hauria fet saber que també meditaria deixar l"Està passant'.

Però els moviments s'estan estenent a tots els nivells. L'expresentador del 'Tot es mou', Lluís Marquina i un dels seus tertulians, Sergi Mas, han decidit emprendre nous camins a la ràdio d'Andorra. Aquest dilluns, un altre presentador de TV3, ha anunciat que deixa la cadena de manera imminent. Es tracta de Jordi Eroles, conegut periodista de la secció de política als Telenotícies i que serà nomenat aquest dimarts 5 d'abril com a nou cap de comunicació del departament d'Acció Exterior de la Generalitat, una conselleria en mans de Victòria Alsina, de Junts.

"Avui és un dia molt emotiu per mi, m'acomiado de TV3, la que ha estat casa meva des de fa 30 anys i el mitjà pel qual vaig estudiar periodisme: jo volia treballar a TV3! Per tant, sóc un afortunat perquè he pogut gaudir de la meva feina, però que, en realitat, és un "fins després"…", ha escrit a Twitter.

El periodista seguirà vinculat a TV3, on hi treballa des de fa 30 anys i seguirà el mateix camí d'Agnès Marquès, qua va fitxar pel 'No ho sé' de RAC1: agafar-se una excedència. Així, quan acabi la seva feina a la Generalitat, podrà tornar a la televisió. Eroles, també és recordat per molts espectadors per la seva feina al canal de notícies 24 hores de TV3. Destaca el programa 'Vespre 324', al costat d'una altra mítica periodista, Judith Antequera, com bé recorden alguns usuaris a les xarxes:

Però el seu punt àlgid va arribar al costat de Josep Cuní, quan el va escollir per presentar 'Els matins', al costat d'Ardianda Oltra, en l'estapa estival. Ara Eroles, ja es prepara pel nou repte i com va escriure al seu Twitter, ja té "el compte enrere activat". Molta sort Jordi!

ETIQUETES:

Deixa un comentari