ALLIBERADA Paz Padilla se sincera sobre "Sálvame": "No era feliç, feia un paper"

Paz Padilla a Movistar Plus

La presentadora reconeix que el món de la premsa rosa no li ha interessat mai i que feia "com un soldat"

La còmica i presentadora Paz Padilla va ser acomiadada de Sálvame amb molta polèmica. Des d'aleshores la gaditana no s'ha mossegat la llengua i ha carregat amb duresa contra el que va ser el seu lloc de feina durant 12 anys. L'ex de Tele 5 va decidir dur a la productora del programa al tribunals, per suposat acomiadament improcedent. Mentre espera la resolució es dedica al teatre amb l'obra "El humor de mi vida".

La primera aparició pública de la còmica després de la seva sortida fulminant de Sálvame va ser al lloc més inepserat, a TV3. Primer al Tot es mou i després al FAQS. Però la presentadora segueix la seva gira televisiva i aquest cap de setmana l'hem pogut veure al nou programa culinari Cinco tenedores de Movistar Plus.

La còmica va explicar com la mort del seu marit, víctima d'un càncer, li va ensenyar a prioritzar el que la fa feliç: "No vull conflictes, no vull problemes, ara faig el que em ve de gust, com és el teatre". El primer dard contra Sálvame va ser quan va reconèixer que "tot i que he treballat al món del cor, no m'ha interessat mai la vida de la gent. Jo allà era un soldat i feia el que em tocava".

"No era feliç a Sálvame"

Un dels titulars de l'entrevista va ser quan Padilla va respondre a una pregunta de Juanma Castaño sobre si havia estat feliç durant aquesta etapa: "No. Nosaltres som professionals d'això, soc actriu i presentadora. Presento un concurs, o un programa de cuina, però, evidentment, fem un personatge. No és que jo ho fos, però tenia clar que em posava el vestit de presentadora".

"Estic en un moment de la meva vida en el que vull pau i tranquil·litat. Tinc 52 anys, fa molts anys que treballo i vull ser feliç", va afegir".

ETIQUETES:

Deixa un comentari