You are currently viewing <span>XOC TOTAL</span> Joaquín Prat para els peus a Rocío Flores: "El teu pare porta 20 anys posant a parir a la teva mare"
Rocío Flores i Joaquín Prat a Tele 5

XOC TOTAL Joaquín Prat para els peus a Rocío Flores: "El teu pare porta 20 anys posant a parir a la teva mare"

El presentador de "El Programa d'Ana Rosa" retreu l'actitud de la noia i recorda tots els atacs d'Antonio David Flores a Rocío Carrasco

Rocío Flores no ha tingut un matí fàcil. La filla de Rocío Carrasco ha sumat una nova enemiga: ni més ni menys que Olga Moreno, la que fins fa quatre dies era l'estimada parella del seu pare Antonio David Flores. La col·laboradora de "El programa d'Ana Rosa", ha reaccionat a l'entrevista que Moreno ha concedit a la revista Semana en la que revela que "s'ha sentit enganyada" i que "no s'esperava" la relació de l'ex Guàrdia Civil amb la reportera Marta Riesco.

Moreno ha reconegut que "No me'n vaig enterar fins que vaig veure les fotos d'ells dos junts". Unes declaracions que no han agradat gens a Rocío Flores, fins fa poc, defensora a ultrança d'Olga Moreno. "Mai vaig pensar que diria això. Estic molt decebuda per la manera en la qual s'ha fet tot", ha començat dient a Tele 5.

Una festa d'aniversari polèmica

Un dia després de trencar el seu silenci a la revista, Moreno va sorprendre assistint a la festa d'aniversari del seu pare. "Aquesta entrevista es fa el dissabte i l'aniversari del meu pare se celebrà l'endemà, diumenge. Olga ens va dir: "faré una exclusiva" i el meu pare i jo li diem "fes el que tu vulguis', però no en coneixíem el contingut", ha assegurat Flores.

"Olga no estava convidada a l'aniversari, però ella em diu que vol venir i em quedo al·lucinant. Vaig trucar al meu pare per preguntar-li que què estava passant. M'explica que té una conversa amb Marta Riesco en què li pregunta si té algun inconvenient en que Olga vagi a la festa i ella li diu que no i el meu pare li diu a Olga que pot venir", ha afegit la noia.

"El que m'ha decebut és que Olga digués d'anar a l'aniversari sabent que havia fet aquesta entrevista", ha continuat dient Flores, que s'ha anat escalfant: "M'acabo d'assabentar ara que hi ha una segona part de l'entrevista la setmana que ve".

"Estàs molt nerviosa", li han dit els col·laboradors. "M'hauria agradat que se'm digués que es faria aquesta entrevista". "Dona la sensació que aquesta entrevista marca un abans i després en la teva relació amb Olga?", li han preguntat. "Estic decebuda amb moltes coses, no estic gens d'acord amb res de tot això", ha respost.

Joaquín Prat esclata

"Sempre he pensat que la meva vida privada l'he d'arreglar a casa", ha afegit, tot i que fa anys que tant ella com el seu pare esbomben tots els seus afers a la televisió, com ha recordat el presentador Joaquín Prat: "Però Rocío, que el teu pare porta 20 anys fent les coses com les ha fet. Que Rocío, que si tu tinguessis 25 anys, quan el teu pare sortia una setmana sí i una altra també posant a parir a la teva mare…".

Lecquio canvia de bàndol

El col·laborador italià, fins fa poc defensor absolut de la versió de Rocío Flores, fa setmanes que ja no compra el seu relat i ho ha confirmat amb un duríssim atac contra la noia. "Et penses que som idiotes? Tu parles per boca del teu pare!" li ha etzibat Alesandro Lecquio. "No em vinguis amb tonteries!", ha respost la noia. "Tu vens aleccionada pel teu pare. Et penses que som idiotes?", ha insistit l'italià.

Deixa un comentari