La gran esperança de Tele 5 fracassa: 'Pasión de gavilanes' desapareix de la sobretaula

'Pasión de gavilanes' (Tele 5)

La cadena privada hauria pagat una xifra astronòmica per la sèrie i ara no sap quan emetre-la

A finals de gener, Tele 5 va anunciar que havia tirat la casa per la finestra per adquirir 'Pasión de Gavilanes 2', la seqüela de l'exitosa telenovel·la colombiana, que va emetre amb un gran èxit Antena 3 fa 17 anys. La cadena privada hauria pagat una xifra astronòmica, amb l'esperança que això l'ajudés a intentar aturar la caiguda generalitzada de la seva audiència. Però lluny d'aconseguir-ho, encara ha perdut més seguidors.

La sèrie que es va estrenar en horari de màxima audiència amb un modest 10,9% a Catalunya i un 16% a Espanya, va anar perdent seguiment i Tele 5 va decidir provar sort en un altre horari. Per això, aquest dilluns la cadena va reemetre el primer capítol a la sobretaula, a la franja que fins ara ocupava 'Sálvame'. Lluny de millorar les dades, encara va caure més i la sèrie colombiana va quedar fins i tot per darrere de La 2 amb un 6,7%.

I ara què?

Davant d'aquest fracàs, Tele 5 ha decidit tirar la tovallola i retirar la sèrie de les sobretaules a partir d'aquest dijous. A partir del dijous 3 de març, recuperarà el format habitual de 'Sálvame lemon tea' amb María Patiño i Terelu Campos. Pel que fa als 'gavilanes', si res canvia, passaran al late night d'aquest dimecres, després del partit de Copa a partir de les 23.30h. Serà el darrer intent per mirar d'arrossegar als espectadors del futbol cap a la sèrie. A Tele 5 ja l'anuncien com "La última"

ETIQUETES:

Deixa un comentari